Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

45.000 ευρώ εισιτήριο για κρουαζιέρα στην ρότα του Τιτανικού!

Αν σας χάριζαν ένα εισιτήριο για μια κρουαζιέρα στην ρότα που ακολούθησε το πλοίο θα πηγαίνατε; Ακόμα και ναι αν πείτε χάσατε! Τα εισιτήρια για 2 κρουαζιέρες έχουν εξαντληθεί και το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο που μπορεί να σχεδιάσουν και τρίτη!
Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι για τις κρουαζιέρες έγινε και οντισιόν για να συμπληρωθούν οι θέσεις στο κουαρτέτο το οποίο συνέχιζε να παίζει μουσική ακόμα και την ώρα που ο Τιτανικός έγερνε.

Επίσης, επ’ ευκαιρία της επετείου, έχουν προγραμματιστεί μυριάδες εκδηλώσεις μνήμης. Στην ξηρά έχουν ήδη προγραμματιστεί θεματικά δείπνα όπου ακόμα κι οι χαρτοπετσέτες φέρουν τον θυρεό της πλοιοκτήτριας εταιρείας, της White Star Line.


Η Εταιρεία Ιστορίας «Τιτανικού» έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διοργανώσει δεξίωση στην οποία οι προσκεκλημένοι θα μπορούν να έρθουν ντυμένοι ως επιβάτες, αξιωματικοί, ναυτικοί κ.ο.κ. του φημισμένου πλοίου. Στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η ίδια χαρούμενη ατμόσφαιρα όπως στο παρθενικό και ταυτόχρονα τελευταίο ταξίδι του «Τιτανικού».