Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αυτός κατακρεούργησε την 22χρονη φοιτήτρια [φωτο]


Αυτός κατακρεούργησε την 22χρονη φοιτήτρια [φωτο]Ακόμα δεν έχει συνέλθει η κοινωνία της Καστοριάς από το άγριο φονικό που έγινε γνωστό τα ξημερώματα του Σαββάτου με θύμα μια 22χρονη πανέμορφη κοπέλα.

Η Ανδριάνα είναι νεκρή. 100νταδες μαχαιριές και σβησμένα τσιγάρα την αποτελείωσαν… Την αποτελείωσαν από τα χέρια του συντρόφου της, Σ.Ε., που τόσο πολύ την αγαπούσε.
Κανείς από τους φίλους της δεν μπορεί να πιστέψει ότι λίγες ώρες μετά τα «like» στις κοινές τους φωτογραφίες, που δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι ήταν θα ακολουθούσε αυτή η αγριότητα.
Ο δολοφόνος με το «αγγελικό» πρόσωπο, ο 35χρονος μάνατζερ με το γοητευτικό χαμόγελο αποδείχτηκε τελικά ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Τον «βάρυνε» ήδη μια σύλληψη από τον περασμένο Αύγουστο, όταν εντοπίστηκε τεράστιο υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του, ενώ το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου, ενός 10χρονου κοριτσιού, όμως αφέθηκε ελεύθερος.
Τα γνώριζε όλα αυτά η Ανδριάνα; Είχε ιδέα ποιος είναι ο σύντροφος της, η μεγάλη αγάπη της ζωής της;. Αυτό αναρωτιούνται τώρα οι συγγενείς και οι φίλοι της που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική κατάληψη της.
Χιλιάδες μηνύματα οργής στην σελίδα του Σ.Ε.
Τα μηνύματα στην σελίδα του δράστη είναι χιλιάδες. Άνθρωποι που του εύχονται να βρει παρόμοια κατάληξη, που έχουν ένα «γιατί» στα χείλη και ένα δάκρυ στα μάτια.
«Όλες αυτές τις μέρες προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί, μια ανάσα από το σπίτι μου, μια ψυχούλα υπέφερε για ώρες για το βίτσιο κάποιου άρρωστου μυαλού…δεν ξέρω αν υπάρχει τιμωρία που ο άνθρωπος θα μπορούσε να ορίσει, δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο τόσο μα τόσο «σκληρό»,…δεν βρίσκω λέξη, πάντως σίγουρα όχι η αγάπη όπως αυτός δηλώνει, αν ήταν έτσι η αγάπη κάθε μέρα θα θρηνούσαμε θύματα….καλό ταξίδι κοριτσάκι», γράφει κάτω από την ανάρτηση του μια κοπέλα.
«gourouniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!», γράφει κάποιος άλλος, ενώ ένα ακόμα πιο σκληρό μήνυμα στέλνει μια κοπέλα: «ali8eia gt uparxeis akoma?? gt den kaneis mia xari ston kosmo k den pas na psofiseis?? kane k kati KALO stin koinoneia etsi gia allagi…».
Το πιο ανατριχιαστικό όμως είναι το μήνυμα του ίδιου του 35χρονου δράστη, ο οποίος φρόντισε μετά την αποτρόπαια πράξη του να την αποχαιρετήσει μέσω της σελίδας του στο facebook: «Pros Andrina Gardikiwti. Lypame kai sygnwmi… oti egine pleon den allazei …. se agapisa … se agapaw kai 8a synexisw na se agapaw Maou mou!!!  1 olokliro xrono mazi kai apo edw kai pera gia panta ws tin aiwniotita mazi!  Kalo ta3idi kai erxomai kai egw mazi sou! Allwste 1 xrono twra pote den afise o enas ton allon mono tou…. Erxomai (Νιέχ – Νιέχ μου)……………».

ΠΗΓΗ: star.gr