Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Παράταση και... επιτροπή!

Όπως αναμένονταν πέρασε στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού η παράταση στην ΑΜΚ για ακόμη ένα μήνα, ενώ αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής για να... μαζέψει χρήμα! Διαβάστηκε επιστολή των υποψήφιων επενδυτών!
 
Αμέσως μετά την λήξη του διοικητικού συμβουλίου που κράτησε περίπου μια ώρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γόντικας ξεκαθάρισε πως αποφασίστηκε να δοθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου (για ένα μήνα δηλαδή) παράταση στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με την ελπίδα ότι θα βρεθούν κάποιοι να... βάλουν πλάτη!
Παράλληλα ο κ. Γόντικας τόνισε πως διαβάστηκε και επιστολή από το δικηγορικό γραφείου που φέρεται να εκπροσωπεί υποψήφιους επενδυτές μέχρι να ψηφιστεί ο νόμος επισημαίνοντας: «Διαβάστηκε μια επιστολή από δικηγορικό γραφείο που πιθανόν να εκπροσωπεί υποψήφιους επενδυτές. Για αυτό έγινε η παράταση, ώστε αν ψηφιστεί ο αθλητικός νόμος μέσα στον Ιανουάριο, να έχει το χρόνο να βάλει λεφτά ο νέος επενδυτής».
«Κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βγούμε από το αδιέξοδο» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες του προέδρου του «τριφυλλιού» ενώ ευχήθηκε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012!
Αναλυτικά ο κ. Γόντικας τόνισε: «Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ και αποφασίστηκε η παράταση της ΑΜΚ κατά ένα μήνα, δηλαδή εως τις 31 Ιανουαρίου. Συζητησαμε ακόμα ορισμένα τρέχοντα θεματα. Ειμαστε σε μία δυσκολη καμπη της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Κάνουμε οτι ενέργειες για να βοηθήσουμε το σύλλογο σε αυτή τη συγκυρία.
Είναι πιθανό να υπάρξει ένα σχήμα μελών του ΔΣ που θα ζητήσει συναντήσεις με τους μετόχους και να ζητήσει τη βοήθεια τους. Θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες».

Σχετικά με τα μεταγραφικά επισήμανε: «Θα δούμε αν θα γίνει σε σχέση με άλλα ζητήματα που τρέχουν. Αλλά τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε».
Επιτροπή για οικονομική βοήθεια!
«Ειδησούλα» πάντως έβγαλε και η τοποθέτηση του Θανάση Γιαννακόπουλου ο οποίος τόνισε πως άμεσα θα συσταθεί επιτροπή που θα προσπαθήσει να πείσει εύπορους Παναθηναϊκούς να βοηθήσουν!
Στις δηλώσεις του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά ότι στον Παναθηναϊκό η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και τόνισε χαρακτηριστικά:
Είμαστε σε δύσκολη θέση. Δεν λέω ότι είναι τραγική, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολη και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Ο χρόνος θα δείξει.
Θα συσταθεί μια επιτροπή για να ζητήσει από Παναθηναϊκούς ανθρώπους να βοηθήσουν. Το βλέπω τρομερά δύσκολο ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν τώρα οικονομικά την ομάδα».