Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Απλά δεν σε γουστάρει… τόσο!


Ας τα πάρουμε από την αρχή...





Η’ καλύτερα, ας τα πάρουμε ανάποδα μια φορά.



Είσαι στο chat, είναι στο chat. Τον βλέπεις και λογικά σε βλέπει κι αυτός.Του είχες στείλει πριν μια εβδομάδα μήνυμα αλλά δε σου απάντησε παρόλο που εσύ σαν άλλος Πουαρό, παρακολουθούσες όλες του τις διαδικτυακές κινήσεις και τον είδες να γράφει status και να ανεβάζει τραγούδια.



Αυτή είναι η στιγμή για σένα να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.



Είτε θα αποφασίσεις να συνεχίσεις να παραπλανείς τον εαυτό σου με δικαιολογίες, είτε θα το πάρεις απόφαση.



Αυτός που γουστάρεις απλά δε σε γουστάρει αρκετά.

Πρόσεξε με, όχι δε σε γουστάρει καθόλου. Δε σε γουστάρει ΑΡΚΕΤΑ!



Όπου αρκετά σημαίνει το να ενδιαφέρεται τόσο ώστε να απαντήσει στο μήνυμα σου. Ναι, αν τον πάρεις τηλέφωνο θα το σηκώσει γιατί δεν είστε μαλωμένοι και σίγουρα αν σε δει στο δρόμο ένα γεια θα στο πει βρε αδερφέ αλλά δε σε γουστάρει τόσο ώστε να σου στείλει από μόνος του ένα μήνυμα που θα σου λέει «σε σκέφτομαι» ή «απλά είπα να πω ένα γεια».



Εσύ όμως στο χαβά σου. «Θα έχει δουλειές», «δεν έχει χρόνο», «μήπως έχει άλλη?»!

Χρυσό μου, δε γίνεται σε αυτό τον κόσμο να μας θέλουν όλοι και σημαντικότερα, να μας θέλουν όσοι θέλουμε. Αυτό θα ήταν το τέλειο και συγνώμη αν σου σκάω τη ροζ φούσκα αλλά τελειότητα δεν υπάρχει. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό, εσύ να τον γουστάρεις ακόμη περισσότερο με το φτύσιμο που σου ρίχνει αντί να δεχτείς ότι απλά δε τον νοιάζει και να προχωρήσεις σε κάποιον άλλο. Σε κάποιον που θα σε εμπνέει και θα γίνει ο «μούσος» σου αντί για ένα που γίνεται «μουσώνας» και ξυπνάει μέσα σου τα άχρηστα γυναικεία ένστικτα του κυνηγητού.



Θυμήσου: ο άντρας κυνηγάει, η γυναίκα όμως επιλέγει. Και ο άντρας που δε σε κυνηγάει… απλά δε σε γουστάρει τόσο.

Homework:



Να το γράψετε 3 φορές αντιγραφή και να το μάθετε απέξω. Αν είστε καλές μαθήτριες σε ένα μήνα ή θα σας κυνηγάει αυτός ή θα έχετε βρει κάποιον καλύτερο.