Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Kαν'το όπως ο ΤΟΝΙ!


-ΤΟΝΙ κατά την διάρκεια των γιορτών πρότεινα στην κοπέλα μου να πάμε μαζί διακοπές για κανένα διήμερο. Άλλα αυτή προτίμησε να πάει με τους φίλους της. Πώς να αντιδράσω;
Αγαπητέ φίλε η κοπέλα σου για να προτίμησε να πάει διακοπές με τους φίλους της σημαίνει οτι περνάει καλύτερα μαζί τους!!

Αυτό πρέπει να το συζητήσεις μαζί της και να δεις τι σκέφτεται. Αν σου πει ακριβώς αυτό το πράγμα  ή δεις οτι  βρίσκει συνέχεια δικαιολογίες τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι είτε να την χωρίσεις είτε να την κρατήσεις για καβάντζα για τις πιο δύσκολες βραδιές!!!

-ΤΟΝΙ με κερατώνει σε μαλ@@α!!! Τι να κάνω;

Αδερφέ, σ’ αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι αυτονόητα, την χωρίζεις χωρίς να της πεις τίποτα. Αλλά πρώτα την πας σπίτι σου της κάνεις το καλύτερο sex που της έχεις κάνει ποτέ και  μετά της λες απλά <<ΦΥΓΕ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ>> και πέφτεις για ύπνο γυρνώντας της την πλάτη... Πίστεψε με θα την πονέσει τόσο που θα το θυμάται για πάντα! Μην ξεχνάς η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

-Έχω πρόβλημα στο να ξεκινήσω μια συζήτηση. Με κοιτάει, την κοιτάω… Μετά τι;

Αγαπητέ φίλε, αν έχεις πρόβλημα και κομπλάρεις να της μιλήσεις κατ’ ιδίαν τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις έναν έμμεσο τρόπο!
Το καλύτερο είναι το Facebook, μπορείς να της στείλεις ένα μύνημα με όλα αυτά που θες να της πεις, και να περάσεις στην επίθεση.
Αν δεις ότι ενδιαφέρεται και αυτή τότε όρμα και μην κολλάς πουθενά! Κάν’ το όπως ο ΤΟΝΙ!

-ΤΟΝΙ ποια η γνώμη σου για το one night stand;

Φίλε μου εμένα η άποψη μου για το one night stand είναι ΑΚΡΩΣ θετική!
 Περνάς καλά και εσύ και η κοπέλα χωρίς δεσμεύσεις και το διασκεδάζεται!
Αρκεί να μην είσαι μεθυσμένος και ξυπνήσεις το πρωί την δεις, τρομάξεις και το μετανιώνεις για μια ζωή!!! Be careful bro!!!!!

Την επόμενη βδομάδα επιστρέφω εδώ στο ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΝ λύνοντας τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας!
Καλή Χρονιά Αδέρφια,
ΤΟΝΙ