Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Φεύγει και ο Βιεϊρίνια

Μετά από την συμφωνία του Πάμπλο Κοντρέρας να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ακόμα ένα σημαντικός ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» ετοιμάζει βαλίτσες για να φύγει από την ομάδα.


Ζήσης Βρύζας, Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ταξιδεύουν αυτή την στιγμή για την Γερμανία για να συζητήσουν το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής, αφού η Βόλφσμπουργκ έχει στείλει εξαιρετική οικονομική πρόταση, που φτάνει κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.


Τις τελευταίες μέρες έφτασαν δύο προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Η πρώτη ήταν από την Τζένοα αλλά δεν ικανοποίησε τον «Δικέφαλο του Βορρά». Η προσφορά των Γενοβέζων έφτανε τα τρία εκατομμύρια ευρώ.


Όμως η δεύτερη πρόταση που κατατέθηκε ήταν εκείνη που παρουσίασε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση στo πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα και για αυτόν τον λόγο έψαχνε ένα ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Βιεϊρίνια. Οι «λύκοι» προσφέρουν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα προτίθεται να πληρώσει και την εφορία, απαλλάσοντας τον ΠΑΟΚ από αυτόν τον βραχνά. Αν και οι Ιταλοί δεν έχουν βγει ακόμα από το παιχνίδι, ο ίδιος ο Βιεϊρίνια επιθυμεί να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα.


Το σίγουρο είναι όμως πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του και μάλιστα το σίριαλ της μεταγραφής του αναμένεται να τελειώσει άμεσα.