Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Λατρεύουμε την Ιταλία και ιδιαίτερα αυτές τις 10 γυναίκες!!

Λατρεύουμε την Ιταλία και ιδιαίτερα αυτές τις 10 γυναίκες!! Η γειτονική μας χώρα είναι ιδιαίτερα γνωστή στις όμορφες γυναίκες. Εμείς βρήκαμε τις 10 Ιταλίδες που είναι κορυφαίες σε προσόντα και ομορφιά και στις παρουσιάζουμε.

10. Sabrina Ferilli

Είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της Ιταλίας και έχει καταφέρει να πετύχει πολλά στην καριέρα της. Φυσικά η ομορφιά της δεν συζητιέται παρόλο που έχει μεγαλώσει αρκετά. Και αυτό δεν την πτοεί καθόλου, αφού συνεχίζει με επιτυχία.
9. Alessia Ventura

Γεννημένη το 1980 η Alessia Ventura από πολύ νωρίς καθιερώθηκε στον χώρο του μόντελινγκ και ξεχώρησε με την φυσική της ομορφιά. Μάλιστα το ότι έγινε διάσημη, την βοήθησε να παίξει σε μερικές σαπουνόπερες της χώρας, έχοντας καλές κριτικές.
8.Sara Varone

Πρόκειται για μια από τις πιο ποθητές Milf της χώρας και δικαιωματικά έχοντας φτάσει στα 40 χρόνια ζωής. Αυτό βέβαια δεν την έχει εμποδίσει να μπει στις συνειδήσεις του ανδρικού πληθυσμού με τις καυτές της εμφανίσεις.

7.Maria Grazia Cucinotta

Είναι μια σταθερή αξία της γειτονικής χώρας. Η Maria Grazia Cucinotta γρήγορα ξεχώρισε με το ταλέντο της στην υποκριτική. Βέβαια ιδιαίτερα γνωστή, έγινε όταν έπαιξε σαν Bond Girl στο The World Is Not Enough. Η αλήθεια για αυτήν την γυναίκα είναι, ότι όσο μεγαλώνει γίνεται και ομορφότερη και σίγουρα διαθέτει μια περίοπτη θέση για τους άντρες.

6.Rosaria Canavaro

Το νέο προιόν της Ιταλία ακούει στο όνομα Rosaria Cannavaro και στα 26 της χρόνια έχει τραβήξει τις εντυπώσεις. Το κορίτσι από την Κατάνια μπορεί να έχει πάρει μόνο την 7η θέση στο Τοπ 10, αλλά πιστεύουμε ότι έχει πολλά περιθώρια να ανεβεί ακόμα περισσότερο.

5. Elisabetta Canalis

Την μάθαμε σαν κοπέλα του George Clooney και γρήγορα κέρδισε τους πάντες με την απαράμιλλη ομορφιά της. Διαθέτει πολλά προσόντα, έχοντας υπάρξει ηθοποιός, παρουιάστρια και μοντέλο!! Πολυτάλαντη όπως καταλαβαίνετε.

4.Simona Fusco

Την αποκαλούν "Marilyn Monroe" της Ιταλίας και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί. Έχοντας τρομερά προσόντα, θεωρείται μια από τις πληθωρικότερες ξανθιές της χώρας. Στην Αμερική όπου τώρα κάνει καριέρα σαν ηθοποιός έχει τρελάνει τον κόσμο εκεί με τα τρομερά της προσόντα. Και που είσαι ακόμα.
3.Ilary Blasi


Και μπήκαμε στην χρυσή Ιταλική τριάδα που προς έκπληξη όλων οι δυο από τις τρεις γυναίκες που την απαρτίζουν είναι ξανθές. Στο Νο3 λοιπόν η Ilary Blasi, η γυναίκα του Francesco Totti. Σαν τον capitano και η σύζυγος του κερδίζει σαν ένα από τα πιο επιτυχημένα showgirl της Ιταλία. Tυχερός ο Francesco.

2. Anna Falchi

Θα αναρωτιέστε πως ξετρύπωσε στην δεύτερη θέση αυτό το κορμί. H Anna Falchi παρόλο που δεν είναι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό, όπως βλέπετε έχει δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Με ρίζες από την Φινλανδία(η μητέρα της είναι από εκεί) αντιλαμβάνεστε που έχει πάρει τα τρομερά της προσόντα.

1. Monica Belucci

Φυσικά στην κορυφή η Monica Belucci δείχνει αμετακίνητη από την κορυφή. Για άλλη μια φορά η πιο καυτή Ιταλίδα θεωρείται η συγκεκριμένη ηθοποιός. Και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί καμία να την κοντράρει. Και δικαιολογημένα με το παλμαρέ αυτή της σπουδαίας γυναίκας με την ακλόνητη και ιδαίτερα καυτή ομορφιά.


Πηγή : sportgossip