Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ραγκούσης μπέρδεψε τα... χάμπουργκερ με την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Πρέπει να τελεί σε (πολιτική) σύγχυση ο πολιτικός από την Πάρο, που μας έφερε και επέβαλλε στο ΠΑΣΟΚ, ο γίγαντας της πολιτικής σκέψης...
ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μιλάμε για τον Γιάννη Ραγκούση που μάλλον έχει μπερδέψει τα... χάμπουργκερ (β. παλιά του δουλειά) και την πολιτική και δη την πολιτική σε υψηλό επίπεδο.
Διότι τι να πει κανείς και πως να εξηγήσει τις... φιλοδοξίες Ραγκούση, που σύμφωνα με τον ίδιο φτάνουν μέχρι την... αρχηγία του ΠΑΣΟΚ!
Και άντε να καταλάβει κανείς την πίκρα του και το μαράζι του, που εν μια νυκτί - τρόπος του λέγειν- χάνει υπουργεία κι αρχηγό.
Αυτό που όμως είναι ακατανόητο και χρήζει ερμηνείας, είναι ότι δηλώνει έτοιμος να "αναλάβει" την ευθύνη που του αναλογεί στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και στο... μέλλον του τόπου. 
Σε άρθρο του στο περιοδικό Μεταρρύθμιση, μεταξύ πολλών φληναφημάτων, επισημαίνει πως ο καθένας που διεκδικεί ρόλο στα δημόσια πράγματα υποχρεούται να δηλώσει παρών με την ανάληψη της ευθύνης που του αναλογεί.
"Σε ό,τι με αφορά, αυτή την ευθύνη είμαι έτοιμος να την αναλάβω, με τη δημόσια διατύπωση απόψεων για το μέλλον του τόπου και με τη συστράτευση με όσους μας ενώνουν οι ίδιες αγωνίες και προτεραιότητες", τονίζει χαρακτηριστικά.
Γελάνε και οι πέτρες στην Ιποκράττους με το "νέο σωτήρα"...