Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Νοσοκομείο ο Ολυμπιακός

O Κέβιν Μιραλάς δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (17/2) καθώς ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση. Ο Βέλγος επιθετικός παρέμεινε στο σπίτι του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί...

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Μάρκο Πάντελιτς υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική. Η κατάσταση του τραυματισμού του Σέρβου επιθετικού θα εκτιμηθεί σήμερα. Ο Ιβάν Μαρκάνο ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό δεξιά και θα υποβληθεί κι αυτός σήμερα σε εξέταση στο θεραπευτήριο Metropolitan, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της ενόχλησης αυτής.  
Στο μεταξύ ο Όλοφ Μέλμπεργκ συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Φρανσουά Μοντέστο που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πυρετό έχει παρουσιάσει μικρή βελτίωση της κατάστασής του.  
Ο Κορσικανός αμυντικός παρέμεινε σπίτι του συνεχίζοντας την φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί και όλα δείχνουν ότι ούτε αυτός θα προλάβει να είναι έτοιμος την Κυριακή απέναντι στον Πανιώνιο. Στις απουσίες του Ολυμπιακού προστίθεται και ο τιμωρημένος Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι«ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.