Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Οι δικηγορίνες που ερωτεύθηκαν… τον ίδιον άνδρα!


ΠΑΤΡΑ: Οι δικηγορίνες που ερωτεύθηκαν… τον ίδιον άνδρα!Ούτε που να βλέπει η μία την άλλη! Ο λόγος για δύο δικηγορίνες οι οποίες κάθε φορά που συναντιούνται εξοργίζονται η μία με την άλλη και αγνοούν ακόμα και το γεγονός ότι βρίσκονται μέσα στο δικαστικό μέγαρο.
Όπως συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα, (ημέρα απεργίας των δικηγόρων), όταν αναπτύχθηκε μεταξύ τους έντονη λογομαχία η οποία λίγο έλειψε να καταλήξει ακόμα και σε μαλλιοτράβηγμα! Και αιτία γι’ αυτήν την απίστευτη κόντρα είναι ο έρωτάς τους για τον ίδιο άνδρα, και συγκεκριμένα έναν συνάδελφό τους.
Οι δυο τους, όπως γράφει το πατρινό site dete.gr, συναντήθηκαν στις σκάλες των δικαστηρίων από την πλευρά της οδού Κανάρη και οι σπόντες άρχισαν να… πέφτουν «βροχή». Αλλά δεν άργησαν να ακουστούν και οι πρώτες προσβλητικές εκφράσεις, ακόμα και τα «ροζ» υπονοούμενα. Και το θέμα είναι πως έβαλαν κι αρκετή ένταση στις φωνές τους, με αποτέλεσμα να σταματήσουν περαστικοί από τον πεζόδρομο, βλέποντας τις δύο δικηγορίνες έτοιμες να… χιμήξει η μία στην άλλη. Ευτυχώς που το κατάλαβαν εγκαίρως και τελικά έδωσαν τόπο στην οργή ώστε να μην συμβεί κάτι χειρότερο. Ωστόσο ήδη είχαν γίνει αντιληπτές από άλλους συναδέλφους τους οι οποίοι γνωρίζουν τα… παρά μέσα!
Η πρώτη δικηγόρος είναι λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία, (όχι πάνω από σαράντα ετών), ενώ η δεύτερη δεν έχει παρά ελάχιστα χρόνια στο επάγγελμα. Η μεγαλύτερη συνάδελφος, λοιπόν, εργαζόταν στο γραφείο του δικηγόρου για αρκετά χρόνια. Εκείνος είναι παντρεμένος αλλά η συνεχής επαφή μαζί του και ο θαυμασμός της για τον ίδιο την παρέσυραν στο να δημιουργήσει κρυφή ερωτική σχέση μαζί του. Μάλιστα για αρκετούς επαγγελματίες του κλάδου αποτελούσε κοινό μυστικό ο παράνομος δεσμός, τον οποίο οι «πρωταγωνιστές» έκρυβαν χρησιμοποιώντας ως άλλοθι τις κοινές δικαστικές υποθέσεις.
Έφυγε, κι αυτός… προσέλαβε την άλλη!
Προ δύο ετών, όμως, άρχισαν τα προβλήματα και η συγκεκριμένη δικηγόρος αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της επαγγελματικά ανοίγοντας δικό της δικηγορικό γραφείο. Παρ’ όλα αυτά, η επαφή μεταξύ τους, αν και λιγότερο συχνή και με περισσότερα προβλήματα, εν τούτοις δεν σταμάτησε να υπάρχει. Αλλά τα πάντα άλλαξαν όταν ο δικηγόρος αποφάσισε να προσλάβει μία ασκούμενη, καλλίγραμμη και άκρως εντυπωσιακή. Έτσι οι ζήλειες από την πρώτη δεν άργησαν να φανούν. Και τελικά οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν καθώς ο δικηγόρος προχώρησε σε νέα ερωτική περιπέτεια με τη νεότερη συνάδελφό του. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσει πραγματικός «πόλεμος» μεταξύ των δύο γυναικών…
tsantiri.gr