Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Όλα όσα θέλεις να μάθεις (και δεν το ξέρεις) για το Sex - Athlon!

Ας πάρουμε τα πράγματα από... το τέλος...!!!
Είναι Κυρακή μεσημεράκι, μόλις έχεις ξυπνήσει με απίστευτο πονοκέφαλο, έπειτα από ένα βράδυ ξέφρενου χορού και ποτού (για την ακρίβεια, ήπιες όλο τον Βόσπορο) που σε έβγαλε οικονομικά νοκ άουτ! Δίπλα σου βρίσκεται μια καλλονή, δεν θυμάσαι ακριβώς τι προηγήθηκε μεταξύ σας, αλλά το μεσογειακό σου ταπεραμέντο σε βοήθησε να την ρίξεις στο κρεβάτι. Κι όμως, κάτι δεν σου "κολλάει". Κάτι νιώθεις πως θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα το προηγούμενο βράδι! 
Αν θέλεις να την ξαναδείς και να μην την αφήσεις να σε θυμάται σαν μια "χλιαρή" ανάμνηση, τρέλανέ την στο ... Sex - Athlon! Ναι, το μυαλό σου έπιασε το σωστό υπονοούμενο, βρίσκεσαι ήδη κάπου μεταξύ άθλου και σεξ! 
Ε, συνδύασε το λίγο καλύτερα. Μιλάμε για Μαραθώνιο στο σεξ, αλλά στην πιο "πριβέ" εκδοχή του. Κι όμως, είναι η νέα τάση που κρατάει πολύ κόσμο στο σπίτι τις Κυριακές. Μιλάμε για ζευγάρια, ή ακόμη και για εραστές της μιας νύχτας που αποφασίζουν να μην βάλουν τα ρούχα τους, την αμέσως επόμενη στιγμή που θα τελειώσουν, αν φυσικά αξίζει τον κόπο. 
Κάπου διαβάζω πως "Οι γρήγοροι ρυθμοί στην καθημερινότητα, το άγχος και το στρες είναι οι λόγοι που το sex-athlon έγινε της μόδας". Ίσως το παραπάνω να έπαιξε και αυτό το ρόλο του, αν και μου φαίνεται λίγο αντιφατικό!  Βέβαια, η αλήθεια είναι πως πλέον ακούω από ολοένα περισσότερους φίλους μου να καυχιούνται και να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον για το πόσες ώρες "κουτούπωναν" την ερωμένη τους, σε πόσες στάσεις και σε ποια σημεία του σπιτιού. 
 
Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι για να μην βγεις χαμένος είναι πως "το παιχνίδι" πρέπει να έχει διάρκεια τουλάχιστον 4 ώρες!

Πηγή : sirina.tv