Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Έπιασε την 20χρονη σύζυγο του στο κρεβάτι με 70χρονο κι έναν ακόμη νεαρό

Είχε υποψίες ότι η 20χρονη σύζυγος του «νυχτοπερπατάει». Ούτε που φανταζόταν όμως με ποιόν τον απατούσε. Όταν την παρακολούθησε δεν πίστευε στα μάτια του. Την έπιασε στα «πράσα» με έναν 70χρονο κι έναν νεαρό.Το ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες, τηνμικρή κοινωνία κωμόπολης της Λέσβου.
Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες τουLesvosNews.gr, ο σύζυγος μίας 20χρονης κοπέλας, καταλάβαινε ότι τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά της συζύγου του, ήταν λίγο περίεργη.
Στις 23 Μαρτίου αποφάσισε να πιάσει τη γυναίκα του στα «πράσα». Έτσι, με τη συνοδεία δικών του ανθρώπων, παρακολούθησε διακριτικά τη σύζυγό του, η οποία για μία ακόμα φορά έφυγε από το σπίτι της και πήγε στο ερωτικό όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, καταφύγιό της.
Την άφησαν να μπει μέσα στο σπίτι και μετά από λίγη ώρα έκαναν ντου στο σπίτι και έπιασαν την καλή του σε σεξουαλικές περιπτύξεις, με τον 70χρονο στο κρεβάτι του. Ήταν κάτι που περίμεναν να δουν και επιβεβαιώθηκαν. Δυστυχώς όμως, τους περίμενε ακόμα μία θλιβερή έκπληξη.
Στο κρεβάτι του ζευγαριού ήταν και τρίτο πρόσωπο γένους αρσενικού, το οποίο συμμετείχε κι αυτό στο ερωτικό τους σύμπλεγμα.
Όπως καταλαβαίνετε, όλη η γειτονιά στην οποία βρίσκεται το σπίτι, σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές και τις βρισιές, ενώ κάτοικοι της περιοχής που βγήκαν από τα σπίτια τους, λένε ότι έπεσε και πολύ ξύλο, προς τους τρεις ερωτύλους.
Φυσικά ο απατημένος σύζυγος απευθύνθηκε σε δικηγόρο, κάνοντας αμέσως αίτηση διαζυγίου.