Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο Άρης κλείνει τα 98 και το γιορτάζει!

Ο Άρης κλείνει τα 98 και το γιορτάζει!Ο Άρης κλείνει τα 98 και το γιορτάζει! Η κίτρινη ΠΑΕ διοργανώνει εκδηλώσεις ενόψει του εορτασμού των 98ων γενεθλίων  του συλλόγου, την προσεχή Κυριακή 25η Μαρτίου.

Όσοι βρεθούν το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι τυχεροί γιατί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από χάπενιγκς με αφορμή τη συμπλήρωση 98 χρόνων από την ίδρυση του Άρη.
Ήδη έχουν ανακοινωθεί μια σειρά από εκδηλώσεις:
1. Την  Παρασκευή (23/03), στις έξι το απόγευμα αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας αποτελούμενη από τους Νίκο Λαζαρίδη, Γιάννη Γιαννιώτα, Χαβιέρ Ουμπίντες και Νόε Ακόστα θα επισκεφτούν το ARIS MEGASTORE και το ARIS MOBILE. Εκεί οι ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα έρθουν κοντά με όλους τους φιλάθλους που θα παραστούν στην εκδήλωση.
Να σημειωθεί ότι όπως έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ «συνεχίζεται η προσφορά των 29.90 για όλες τις επίσημες εμφανίσεις (και η συλλεκτική εμφάνιση για τα 100 χρόνια της Θεσσαλονίκης) από το ARIS MEGASTORE.Παράλληλα κάθε φίλος της ομάδας που θα κάνει νέο συμβόλαιο στο ARIS MOBILE την Παρασκευή, (με μόνο από 20?) θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει την επετειακή συλλεκτική φανέλα με την υπογραφή του αγαπημένου του παίκτη».
2. Όσοι φίλοι του Άρη κάνουν like στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο Facebook θα μπουν στην κλήρωση για δύο διπλές προσκλήσεις της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο που θα γίνει παραμονή των γενεθλίων του συλλόγου.
3. Η Κοινωνία Μελών Άρη θα διοργανώσει τον τελικό του τουρνουά ποδοσφαίρου «Αλέκος Αλεξιάδης», στο τέλος του οποίου θα τιμήσει και την τεράστια αυτή μορφή του συλλόγου, το Σάββατο (24/03) πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το εξής:
15:00 – 15:30 Ο τελικός μεταξύ των δύο φιναλίστ (Μετανάστες – ΑΡΗΣτοτέλης)
15:30 – 16:00 Αγώνας μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και μικτής ομάδας των φιναλίστ
16:00 Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αλέκο Αλεξιάδη