Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

«Πληγωμένο θηρίο ο Παναθηναϊκός»

Την αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά τη χθεσινή ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι περιμένει ο Γιόγκεφ Οχαγιόν.
Ο νεαρός γκαρντ, που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του χθες, έκανε λόγο για αποκατάσταση της τιμής της Μακάμπι μετά τη συντριβή της Τρίτης, αλλά ξέρει καλά πως τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.

«Από την αρχή του αγώνα μπήκαμε πολύ δυνατά. Δεχτήκαμε μία σφαλιάρα στον πρώτο αγώνα, αλλά είμαστε πολύ περήφανη ομάδα και έχουμε δείξει και στο παρελθόν πως μπορούμε να επιστρέψουμε μετά από άσχημες ήττες ή δύσκολες καταστάσεις. Οι προπονητές μάς ετοίμασαν πολύ καλά και φτάσαμε στη νίκη. Όλη η ομάδα έκανε ηρωική εμφάνιση κι έπαιξε με αυτοθυσία. Έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε. Αποκαταστήσαμε την τιμή της Μακάμπι, αλλά πρέπει να βαδίσουμε και πάλι στον ίδιο δρόμο», τόνισε ο Ισραηλινός διεθνής στα ΜΜΕ της χώρας του και προειδοποίησε: «Όπως δεν ήμασταν στην κόλαση όταν χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και τώρα δεν πετάμε στα σύννεφα επειδή κερδίσαμε το δεύτερο. Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα και η σειρά αυτή θα είναι πολύ δυνατή. Δεν αμφιβάλλουμε καθόλου πως όντας μια ομάδα με εμπειρία και πολλές επιτυχίες, ο Παναθηναϊκός θα έρθει στα επόμενα ματς σαν πληγωμένο θηρίο και θα θέλει να μας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα».


Ο φόργουορντ της Μακάμπι, Ντέβιν Σμιθ, με τη σειρά του τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε μετά από μία τόσο βαριά ήττα, αλλά τα καταφέραμε. Συνεχίσαμε να παλεύουμε παρότι κάναμε λάθη. Μείναμε ενωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Κάναμε λιγότερα λάθη και ελέγξαμε τα ριμπάουντ, αλλά η δουλειά μας δεν τελείωσε εδώ. Θα πρέπει να πάμε στο Ισραήλ και να είμαστε έτοιμοι, γνωρίζοντας καλά πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω πως δεν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση, παρότι πλέον έχουμε τη σειρά στο ‘σπίτι’ μας».