Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Καραμανλής: Ούτε σηκωτός δεν επιστρέφω

Καραμανλής: Ούτε σηκωτός δεν επιστρέφω«Ούτε σηκωτός δεν επιστρέφω…», η κατηγορηματική δήλωση του Κώστα Καραμανλή, κατά τη διάρκεια δείπνου με φίλους, την περασμένη εβδομάδα, σε εστιατόριο κρεατοφάγων, στη Ραφήνα.

Ο Κώστας Καραμανλής, θέλησε να βάλει τέλος στις συζητήσεις για δυναμικό come back και στήριξε επίμονα την κάθοδο του Αντώνη Σαμαρά στις εθνικές εκλογές, ως προέδρου της ΝΔ.
Σύμφωνα με τους συνδαιτυμόνες, ο άλλοτε πρώτος άνδρας της ΝΔ,ζήτησε πολλές φορές, από όλους, να «βάλουν πλάτη», εξηγώντας πως διακυβεύονται πολλά και πως ο τόπος χρειάζεται έναν ισχυρό αστικό πυλώνα.
Μεταξύ τσίπουρου, κρασιού και νηστίσιμων μεζέδων, η παρέα επεκτάθηκε σε σειρά θεμάτων, όπως η εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλά και η ποινική δίωξη για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Κοινό γνώρισμα όλων των παρευρισκομένων, η γνωριμία τους από την δεκαετία του ’70.
Στο ίδιο τραπέζι με τον Κώστα Καραμανλή βρέθηκαν σύμφωνα με το newscode.gr, ο πρώην διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γιάννης Αγγέλου, οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Λευτέρης Ζαγορίτης -που διετέλεσαν γραμματείς της Ν.Δ. επί των ημερών του-, ο νέος γραμματέας Συνδικαλιστικού της Ν.Δ. Φίλιππος Ταυρής, ο Άγγελος Μοσχονάς, πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων με τη ΝΔ (νυν μέλος της ΔΗΣΥ), ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Βλάχος (διαγράφηκε από τον Αντώνη Σαμαρά όταν καταψήφισε τη νέα δανειακή σύμβαση), ο πρώην βουλευτής ΑχαΐαςΝίκος Παπαδημάτος, ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Αντώνης Αντωνάκος, ο Τάκης Κόντος, πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, ο Σέργιος Τσίφτης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΣΥ, ο Διονύσης Ζακυνθινός, που ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στον πρωινό καφέ την περίοδο της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή, καθώς και οι Νίκος Δρέττας, Θεόδωρος Στίνης και ο δημοσιογράφος Φώτης Ιγνατίου.