Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«Αδήλωτο» το ένα εκατ. ευρώ του Κούβελου στο «πόθεν έσχες»!

Σύμφωνα με το πόρισμα η η συγκεκριμένη τραπεζική κίνηση αλλά και ο τραπεζικός λογαριασμός όπου κατέληξε δεν ήταν δηλωμένα στο σχετικό «πόθεν έσχες».
Ο κ. Κούβελος κληθείς να απαντήσει από τους ελεγκτές για αυτή του την «παράβλεψη» , απάντησε ότι έγινε λάθος εκ παραδρομής!

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι στο συγκεκριμένο λογαριασμό που διατηρείται σε τράπεζα του Λονδίνου είναι συνδικαιούχος ο γιος του.

Στην Επιτροπή προσήλθαν για να παράσχουν ενημέρωση οι λογιστές του κ. Κούβελου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ευάγγελος Αργύρης ανακοίνωσε ότι ανακύπτει θέμα εφαρμογής του άρθρου 3 του νόμου 3213 / 2003, που σημαίνει ακόμη και παραπομπή στον Εισαγγελέα Εφετών, αφού πρώτα οι ορκωτοί λογιστές συντάξουν το πόρισμα.

Για την ιστορία η κ. Μπακογιάννη αναφερόμενη στο θέμα έκανε λόγο για «επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου, γνωστή μέχρι το 2009-2010 που δημοσιεύθηκε το πόθεν έσχες –δηλαδή και οι μετοχές του και τα πάντα … Η δουλειά του κυρίου Νικολούδη είναι να ψάχνει το «βρώμικο» χρήμα. Αυτήν τη στιγμή μιλάμε για γνωστοποιημένη επιχειρηματική δράση, δημοσιοποιημένη στα πόθεν έσχες…».