Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ισχυρό αφροδισιακό το… ντόνατς!

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί σχετικά με διάφορες τροφές, τα λεγόμενα αφροδισιακά, τα οποία βοηθούν στην καλυτέρευση της σεξουαλικής ζωής του ανθρώπου.

Όλοι έχουμε ακούσει για τα οστρακοειδή (μύδια, πεταλίδες, στρείδια κλπ), τα οποία ανεβάζουν τη λίμπιντο και… ετοιμάζουν ένα καλό κρεβάτι, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας τους σε ψευδάργυρο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα… φιλικός προς το σπέρμα. Στην Αμερική τα τελευταία χρόνια είχε διαδοθεί σαν αποτελεσματικό αφροδισιακό, οι γνωστές καραμέλες M&M και ειδικότερα οι πράσινες, πράγμα εντελώς ανυπόστατο και ψευδές…
 
 
Φημισμένη, επίσης, είναι η χρήση αφροδισιακών χαπιών και υγρών (όπως το Spanish Fly) ή των φαρμακευτικών ουσιών κανθαρίδες. Αυτά φτιάχνονται από ουσίες αποξηραμένων σκαθαριών και η αντίδρασή τους σχετίζεται με τον ερεθισμό της ουροδόχου οδού, με συνέπεια τα σεξουαλικά όργανα να διογκώνονται από το αίμα. Όλα τα παραπάνω φέρονταν να ήταν απλώς… φήμες.
 
Μια πρόσφατη έρευνα όμως του Ιδρύματος Όσφρησης και Γεύσης του Σικάγο ανέδειξε ένα ανδρικό αφροδισιακό, που κανείς δεν είχε αντιληφθεί μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα η  μυρωδιά των μαύρων γλυκόριζων και των ντόνατ μπορεί να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στο ανδρικό όργανο έως και 32%, ενώ η μυρωδιά από λεβάντα και η γλυκιά τάρτα από κολοκύθι (!) μπορούν να την εντείνουν έως και 40%.
 
 
Έτσι, μπορούν οι άνδρες να τρώνε άφοβα ντόνατς, ειδικά με γεύση γλυκόριζα και κανέλλα και ας παίρνουν λίγες θερμίδες παραπάνω… Το αποτέλεσμα στις σεξουαλικές τους επιδόσεις θα είναι εντυπωσιακό.
 
Στις γυναίκες, αύξηση στην κυκλοφορία του αίματος στην αντίστοιχη περιοχή προέκυψε όταν μύρισαν έναν συνδυασμό από αγγούρια και καραμέλες, ενώ η μυρωδιά των κερασιών, του κρέατος ψημένου σε μπάρμπεκιου και των ανδρικών κολονιών, οδήγησε σε μείωση της υπεραιμίας.