Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Δραματικές ώρες στον Παναθηναϊκό…συνεχής ενημέρωση!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς οι πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, εμφανίζουν την ΠΑΕ στα πρόθυρα διάλυσης.
Τα χρήματά του πίσω φέρεται να έχει ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Πολέμης και Βασιλάκης δεν δίνουν το άτοκο δάνειο, ενώ σχεδόν όλα τα μέλη του Δ.Σ. έχουν παραιτηθεί. «Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν», δήλωσε οργισμένος νωρίτερα κατά την αποχώρησή του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Τα πέντε πρώτα μέλη που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ήταν οι Τζήμας, Ελευθεράκης, Λουμίδης, Λομβάρδου και Χατζηνικολάου, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι με εξαίρεση τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Μίμη Δομάζο και τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο.


Για παραιτήσεις τεσσάρων ή πέντε μελών του Δ.Σ έκανε λόγο νωρίτερα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχωρώντας από τη συνεδρίαση. «
Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν», δήλωσε φανερά προβληματισμένος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Το sport-fm.gr θα σας μεταφέρει ολες τις δραματικές εξελίξεις που φέρνουν τους «πράσινους» προ των πυλών του Πρωτοδικείου.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε και μιλώντας σε δημοσιογράφους, περιέγραψε ένα ζοφερό μέλλον για την ομάδα:


«
Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στα όρια διάλυσης. Μέσα στο διοικητικό συμβούλιο άκουσα πράγματα ανήκουστα, δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Άλλοι να παραιτούνται, άλλοι ζητούν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι για τα επεισόδια και άλλοι για τις ποινικές ευθύνες και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα αλλά αληθινή. Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και παραιτούνται τώρα; Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται. Μου είναι αδιανόητο μετά από 35 χρόνια στον Παναθηναϊκό να βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν. Ρωτήστε τους όταν βγουν έξω για τους λόγους που αποχωρούν», δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως τέσσερα ή πέντε είναι τα μέλη του Δ.Σ που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.