Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δάνειο και από Βασιλάκη

Το ποσό των 500.000 ευρώ υπό τη μορφή άτοκου δανείου από τον Θεόδωρο Βασιλάκη (πρόεδρο της Aegean Airlines) εξασφάλισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Γόντικας μετά το ΔΣ που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής.


«Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις δανείων του κ. Αδαμάντιου Πολέμη και του κ. Θόδωρου Βασιλάκη. Η περίπτωση του κ. Πολέμη είναι γνωστή, ενώ του κ. Βασιλάκη είναι καινούρια. Έχω επικοινωνήσει με τον κ. Βασιλάκη προσωπικά και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω. Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω ποσά. Για τον κ. Βασιλάκη είναι ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ. Είναι κάτι που θα αποτυπωθεί στη μεταξύ μας συμφωνία. Ό,τι ξέρω σας τα έχω πει όλα. Τα δάνεια είναι άτοκα και θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό, γιατί είδα ότι γράφτηκαν κάποια άλλα πράγματα», τόνισε.


Όσο για το ντέρμπι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε: «Ενημερώθηκε το ΔΣ διεξοδικά για θέματα που αφορούν το ντέρμπι, για ζητήματα όπως την ασφάλεια, τα εισιτήρια και τη διάθεσή τους, καθώς και την προσέλευση του κόσμου. Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να είναι εκεί μαζί μας, να στηρίξει την ομάδα να αποφύγει οτιδήποτε μπορεί να είναι αρνητικό για την ομάδα, καθώς και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη. Οι παίκτες ξέρουν πολύ καλύτερα από μας τη σημασία του αγώνα και τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουμε. Πρέπει να δώσουμε το 110% για να κερδίσουμε».


Πηγή:sportfm.gr