Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Πόσα λεφτά έχασε από το PSI ο Κώστας Καραμανλής

Πόσα λεφτά έχασε από το PSI ο Κώστας ΚαραμανλήςΘύμα του κουρέματος του ελληνικού χρέους έπεσε και τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του αλλά και αποκάλυψε ο ίδιος πριν λίγες ημέρες σε φίλους κατά τη διάρκεια γεύματος σε ταβέρνα της Ραφήνας.

Ο κ. Καραμανλής στο τελευταίο πόθεν έσχες του που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, για τα εισοδήματα του 2009, σημειώνει ότι πούλησε μετοχές αξίας 600.000 ευρώ και από τα χρήματα αυτά τα μισά τοποθέτησε στην αγορά του γραφείου του στο Κολωνάκι και με τα υπόλοιπα 300.000 αγόρασε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.
Ο ίδιος άλλωστε, επί 6 έξι ώρες τα «έλεγε» με τη φρουρά των ιδρυτικών στελεχών της ΟΝΝΕΔ της οποίας υπήρξε και ο πρώτος πρόεδρος.
Παρόντες, όπως σημειώνει και το parapolitika.gr, ήταν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο διαγραμμένος Γιώργος Βλάχος, ο Αλέξανδρος Κοντός, ο Νίκος Παπαδημάτος, ο Σέργιος Τσίφτης -στέλεχος πλέον της Ντόρας και ο Αντώνης Αντωνάκος.
Μεταξύ των άλλων, όταν η κουβέντα έφτασε στο PSI ο κ. Καραμανλής αποκάλυψε στους φίλους του ότι το κούρεμα έκανε φτωχότερη την οικογένειά του κατά τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ.
«Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος», είπε χαρακτηριστικά, «μας άφησε ελληνικά ομόλογα κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ολη του την περιουσία δηλαδή την είχε κάνει ομόλογα. Σήμερα χάνουμε τα μισά και παραπάνω από το «κούρεμα». Ξέρετε πόσο σκληρός άνθρωπος ήταν και ποσό πολύ κόπιασε με την εταιρεία του για να φτιάξει αυτά τα λεφτά.»