Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Tέλος στο «Dancing with the stars»

Tέλος στο «Dancing with the stars»Με ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 δημοσιοποιεί την αναβολή της παραγωγής για την αρχή της επόμενης σεζόν.
Την Κυριακή 1η Απριλίου ήταν να κάνει πρεμιέρα το «Dancing with the stars» στον ΑΝΤ1.
Τις τελευταίες μέρες μάλιστα οι υπεύθυνοι του σταθμού προσπαθούσαν να μειώσουν το κόστος του talent show αλλά όπως φαίνεται αυτό, παρέμεινε υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, όπως αναφέρει το parapotika.gr
Με ανακοίνωση λοιπόν που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 δημοσιοποιεί την αναβολή της παραγωγής για την αρχή της επόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση λέει ότι:
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στην μετάθεση της προβολής του Dancing With The Stars 3 για την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.
Το κανάλι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τα δυσμενή δεδομένα που διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά σαν συνέπεια της ραγδαίας μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει γενικότερα η αγορά, από τον Ιανουάριο του 2012 έχει λανσάρει 5 νέα τηλεοπτικά προγράμματα τόσο στο χώρο της ψυχαγωγίας όσο και της μυθοπλασίας.
Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα έχει προγραμματίσει την προβολή δυο νέων πολλά υποσχόμενων προγραμμάτων. Πρόκειται για τoν 4ο κύκλο του επιτυχημένου talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και στην κριτική Επιτροπή τους Βαγγελή Περρή, Ευγενία Μανωλίδου και Χάρη Χριστόπουλο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21:00.
Επίσης, την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 22:00 , κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του καταξιωμένου δημιουργού Αλέξανδρου Ρήγα, «Αμάρτημα της Μητρός μου» στο cast της οποίας περιλαμβάνονται εξαιρετικά δημοφιλείς αλλά και ανερχόμενοι ηθοποιοί.»
Έτσι λοιπόν, το «Dancing with the stars» ακολουθεί το δρόμο του «Just the two of us» του MEGA και θα μεταδοθεί την επόμενη σεζόν.