Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Όλη η αλήθεια για τους ILLUMINATI

Ποιοί; είναι οι ILLUMINATI; Γιατί έχουν γίνει γνωστοί ως πεφωτισμενοί? 
Ποιός ήταν ο σκοπός τους? και τι στόχους είχε αυτή η οργάνωση; 

Μία μεγάλη έρευνα από το ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΝ.....

Οι ILLUMINATI ήταν μια μυστική οργάνωση, η οποία έχει 'ιδρυθεί' στις 1η Μάιου 1776 από τον Adam Weishaupt, ο ίδιος γεννημένος στις 1η Μα'ί'ου του 1748, πέθανε το 1830. Δημιούργησε μια μυστική οργάνωση στην Μπαβαρία στα τέλη του αιώνα, έχουν πάρει πολλά ονόματα απο τότε σαν οργάνωση αλλά έγιναν γνωστοί με το όνομα ILLUMINATI-πεφωτισμενοί.

Ο Weishaupt πίστευε στον Ιουδα'ι'σμό, ήταν καθηγητής ηθικού δικαίου και δίδασκε στο πανεπιστήμιο Inglecot. Το 1770 έφυγε από τον Χριστιανισμό και άρχισε να κάνει τα σχέδια του για την συναγωγή του Σατανά,να την κάνει γνώστη, ανέφερε το τί θα μείνει από το ανθρώπινο γένος αφού γίνει ο κατακλυσμός και η γη κυριευτεί από το δεσποτάτο των δαιμόνων. Όταν τελείωσε με την συναγωγή του Σατανά στις 1η του Μαη το 1776, έθνη που είχαν καθεστώς το Κουμουνισμό γιόρτασαν προς τιμή του γεγονότος αυτού, την ίδρυση, και συνέχισαν να γιορτάζουν κάθε χρόνο στις 1 Μα'ί'ου το ίδιο γεγονός. Εκείνη την ημέρα ο Α.Weishaupt είχε επισήμως ολοκληρώσει τα σχέδια του αφού είχε διαλύσει όλες τις υπάρχουσες κυβερνήσεις και θρησκείες που ήταν μέχρι τότε ενεργές, συνέχισε με ένα σωρό διαδικασίες για να κατοχηρώσει τα σχέδια του.

Με τα παραπάνω ονόματα αναφερόταν ή χαρακτήριζαν τον εαυτό τους εκείνο τον αίωνα, ήταν μια όργανωση που σχεδίαζαν να κυβερνήσουν τον κόσμο με μυστικό τρόπο, πάντα να μένουν στο παρασκήνιο, να είναι τα "μεγάλα πνεύματα" πίσω από τις κυβερνήσεις με θεωρίες συνομωσίας και παρανο'ί'κα σχέδια για την κατάκτηση του κόσμου, είχαν καλύψει τα πάντα έτσι ωστε να γνωρίζουν τα πάντα, να μπορούν να ελένχουν τους πάντες. Είχαν μια ατζέντα και κατέγραφαν κάθε στόχο τους, μέσα στο παρανο'ί'κο μυαλό τους όμως είχαν πάντα τον αρχίκο σκοπό τους μέχρι να το πετύχουν. Είχαν ανθρώπους τους ως κατασκόπους σε κυβερνήσεις, εκκλησίες, τράπεζες, πολιτικά κόμματα, υπηρεσίες πληροφοριών,εκπαιδευτικά κέντρα, θρησκευτικες οργανώσεις και και και..., η παρακάτω λίστα περιέχει μερικές γενικές κατηγορίες, είναι μερικές από τις τράπεζες, τα πολιτικά κόμματα, τις θρησκευτικές οργανώσεις και άλλες, σ αυτές είχαν "φυτέψει" δικούς τους και έτσι μάθαιναν τα πάντα...

Oι πεντε βασικοι σκοποι των Illuminati:
1) Η χρηματικη και σεξουαλικη δωροδοκια των ανδρων που βρισκονται σε υψηλα αξιωματα,ωστε να αποκτησουν την ευνοια τους και να εξυπηρετησουν τους στοχους τους

2) Την επιλογη και μυηση στην οργανωση των πιο αξιολογων φοιτητων των μεγαλων κολεγιων και πανεπιστημιων ,ωστε το''υλικο''της οργανωσης να ειναι υψηλου επιπεδου.

3) Την προωθηση μελων της οργανωσης-μεσω των υψηλα ισταμενων ανδρων που τυχαιναν δωροδοκιας-σε κυβερνητικους και μεγαλους οικονομικους οργανισμους ως πρακτορων.

4) Τον ελεγχο των Μεσων Μαζικης Ενημερωσης της εποχης με σκοπο να περασουν στην κοινη γνωμη-με συγκεκαλυμενο τροπο,φυσικα-οι ιδεες της οργανωσης ετσι ωστε να προετοιμαστει το κοινο για την επιβολη μιας παγκοσμιας κυβερνησης.

Βασικος στοχος των illuminati ειναι η απορριψη των αρχοντων απο τον λαο και η απομακρυνση του λαου απο την εκκλησια.Τα ΜΜΕ αποτελουν ενα βασικο''οπλο''για την διαδοση των ιδεων τους.

5) Την πραγματοποιηση στρατιωτικων πραξικοπηματων με καθε τροπο,κατα των κυβερνησεων που θα αντιτιθονται στον σκοπο της
οργανωσης,δηλαδη στην εγκαθιδρυση μιας Παγκοσμιας Ταξης.

Συμφωνα με το βιβλιο του Αλεξανδρου Ρολιδη oι αφανεις ριζες του κακου ο ορκος που διναν τα υποψηφια μελη ηταν ο εξης:
  • Διαριγνυω τους δεσμους με οποιαδηποτε αρχην εις οποιασδηποτε και αν υπεσχεθη πιστην,υποταγην ή υπηρεσιαν.
  • Ομνυω να υπακουσω εις τας διαταγας τας οποιας θα λαμβανω ινα εκκαθαρισωμεν την γην απο τους τυραννους και εχθρους του ταγματος.
  • Απαλλασω τον ευατον μου απο καθε ορκον τον οποιον εδωσα εις την πατριδα ή εις τους νομους.
Βασικη διδασκαλια
  • Ισοτης μεταξυ των ανθρωπων και ελευθερια των γενετησιων ενστικτων αυτων.Κτυπημα κατα της ιδιοκτησιας.
  • Τα μονα στηριγματα της ιδιοκτησιας και των κρατων ειναι η θρησκεια και οι νομοι,αρα για να επαναφερει τον ανθρωπον εις τα φυσικα ενστικτα του πρεπει να καταργησει την ιδιοκτησιαν και να καταστρεψη καθε θρησκευτικην πιστην.
  • Καθε υποταγη ειναι αδυναμια,αρα η εξουσια του πατρος επι των τεκνων πρεπει να παψει απο παιδικης ηλικιας.
  • Δεν υπαρχει πιο αποτελεσματικος τροπος να ελεγξεις τους ανδρες απο οτι χρησιμοποιωντας τις γυναικες.
  • Αυτες πρεπει να αποτελεσουν το κυριο αντικειμενο μελετης,πρεπει να κερδισουμε με πανουργια την ευνοια τους,να προσφερουμε ευκαιριες απελευθερωσης απο την τυρανια της κοινης γνωμης...).
  • Οφειλουμε να κατακτησουμε τον απλο λαο σε ολα τα επιπεδα.Τουτο θα επιτευχθει κυριως μεσω των σχολων και μεσω της ειλικρινους συμπεριφορας,συγκαταβασεως,αποδοχης των προκαταληψεων τους,τις οποιες εν τω μεταξυ θα εκριζωνουμε και θα διαλυουμε.
Η οργανωση θεωρειται ηθικος αυτουργος πολλων επαναστασεων και σημαντικων γεγονοτων που καθορισαν την παγκοσμια ιστορια :των δυο παγκοσμιων πολεμων,των επαναστασεων σε ΗΠΑ και Γαλλια,των μυστικων οργανωσεων που στοχευουν σε μια παγκοσμια διακυβερνηση,του κομμουνισμου,του σατανισμου,των μυστικων υπηρεσιων,των ναρκωτικων,του λαθρεμοριου οπλων,των επαφων με εξωγηινους κ.α.
 
Μιά σατανιστική οργάνωση που ονειρευόταν να γίνει η μοναδική κυβέρνηση στον κόσμο, να ελένχει κάθε χώρα, να βάλουν τον πλανήτη σε μια τροχία σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω, να ελένχουν τα πάντα και να βλέπουν τα πάντα, η δύναμη που κατήχαν ήταν απεριόριστη, έδω παίζουν μεγάλο ρόλο οι κατάσκοποι μέχρι η οργάνωση να αποκτήσει δύναμη και να μπορεί να ελένχει το "σύστημα", πολλά έχουν γραφτεί απο τότε αλλά΄ ποτέ δεν υπήρχε η δυνατότητα να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την ίδια την οργάνωση, την ιεραρχία και τα λοιπά, άραγε θα είμαστε ποτέ σίγουροι οτι έχει σβήσει για πάντα και οτι τουλάχιστον δεν υπάρχει ανάλογη οργάνωση με παρόμοια δυναμη