Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Για να ξέρετε τι τρώτε... Πραγματική Ιστορία....

Μια αμερικανίδα πήγε στα McDonalds με τα δύο της παιδιά 6 και 8 χρονών αντίστοιχα. Παράγγειλε δύο Happy Meals με κοτόπουλο για τα παιδιά και ένα Hamburger με πατάτες για την ίδια.

Ενώ τρώγανε το εξάχρονο παιδί της δεν είχε ακουμπήσει το φαγητό του και προτιμούσε να χαζεύει σε άλλα πράματα όπως κάνουν πολλά παιδιά της ηλικίας του. Έτσι η μητέρα αποφάσισε να φάει η ίδια τις κοτομπουκιές (chicken nuggets), όταν αντίκρισε το παρακάτω:
Χωρίς να δεί τι έκανε, εντελώς μηχανικά έπιασε μια κοτομπουκιά για να την φάει όταν το οκτάχρονο παιδί της της φώναξε να σταματήσει και να μην φάει! Έτσι είδε την παραπάνω κοτομπουκιά και κατάλαβε ότι επρόκειτο για μια κοτομπουκιά από ολόκληρο κεφάλι κοτόπουλου. Κανένας δεν ήξερε πως βρέθηκε εκεί η κοτομπουκιά, ο μάνατσερ του καταστήματος της πρόσφερε δωρεάν το γεύμα τους και 2 βδομάδες δωρεάν γεύματα ακόμα! Όπως καταλαβαίνετε φυσικά η μητέρα δεν δέχτηκε την προσφορά (Ποιός άλλωστε θα ξανά 'τρωγε σε McDonalds?) και έκανε μήνυση διεκδικόντας 100.000 δολλάρια! Τι λέτε πάμε McDonald's για γρήγορα και οικονομικά?