Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!!!! ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΠΑΡΤΙ-ΠΑΟΚ????????


Τύχη ή ακόμα και σε αγώνες της ίδιας της U.E.F.A. παράγοντες και ομάδες καταφέρνουν να στήσουν αγώνες? Τι ακριβώς συνέβη στον Καρπάτι-ΠΑΟΚ . Το ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΝ αποκαλύπτει.

Ας πάρουμε τα πράγματα ένα ένα. Αρκετές μέρες πριν τον αγώνα σειρά τραυματισμών ταλανίζει τις προπονήσεις του παοκ.  Νοκ αουτ κοντρέρας σαβίνι. Ο μπρούνο τσιρίλο η μοναδική λύση στην άμυνα του παοκ μαζί με τον μαλεζά αν και τραυματισμένος όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του παοκ προπονείται κανονικά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο δικέφαλος να μείνει με μόλις έναν αμυντικό. Σφάλμα απίστευτο για τη κλάση του Μπόλονι. Η λύση για το παοκ ακούει στο όνομα Σωτήρης Μπαλάφας. Και από δω και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας.
Δηλώσεις του παλαίμαχου άσσου του δικεφάλου Κ. Ιωσηφίδη βγαίνουν στο Μ.Μ.Ε.  «Σωτηράκη, εσύ θα βάλεις το γκολ σήμερα», είπε ο Ιωσηφίδης στον Μπαλάφα για τον ανεβάσει, μια και τελευταία στιγμή κλήθηκε να συμμετάσχει στην ενδεκάδα ανάγκης του Δικέφαλου, και εκείνος τον δικαίωσε εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ με το πλασέ που έπιασε πάνω στην κίνηση. Πράγμα καθόλου μεμπτό και ίσως παιχνίδι της τύχης θα έλεγαν μερικοί.
Τι γίνεται όμως όταν σε σελίδα γνωστού αθλητικογράφου της Θεσσαλονίκης εμφανίζεται μήνυμα στο οποίο αναφέρεται το τελικό σκορ και ο σκόρερ του τέρματος του παοκ στο παιχνίδι και μάλιστα 14 ώρες  πριν!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!! ΕΛΕΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ!!!!
Παρόλα αυτά σίγουρα τύχη υπάρχει πάντα! Να συνδέσουμε και το κακώς ακυρωθέν γκολ του Γεωργίαδη που καλυπτόταν 2 τουλάχιστον μέτρα και θα έκανε το σκορ 1-2…
Αίσθηση προκαλεί στο μήνυμα που βλέπετε στη φωτογραφία η αντίδραση του ανθρώπου που προέβλεψε το αποτέλεσμα και το σκόρερ. Αντιδρά λες και έπαιξε σκόρ σε αγώνα της Μπαρτσελόνα και σκόρερ το Μέσι!!! Τα οικονόμησα αναφέρει!!! Σε καμια περίπτωση δεν υπάρχει κατηγορώ ούτε στο άτομο που γράφει αλλά και ούτε στον ίδιο το δημοσιογράφο ο οποίος δεν αναφέρει τίποτα ούτε σχολιάζει.  
Στημένοι αγώνες και στην Ευρώπη? Θα ερευνηθεί το θέμα? ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ U.E.F.A.?
Μια σειρά από τυχαία ίσως γεγονότα και αποδεικτικά στοιχεία τα οποία γεμίζουν απορία. ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ Ή ΤΥΧΗ??
ΥΓ. Το Α.Ε. συγχαίρει την ομάδα του παοκ για την πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και οι όποιες αποκαλύψεις γίνονται αποκλειστικά για το συμφέρον του αθλήματος και της δικαιοσύνης.