Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Οι τηλεοπτικές στιγμές που εξόργισαν τους τηλεθεατές το 2011!


Μια λίστα με τις εκπομπές και τα προγράμματα που προκάλεσαν περισσότερο και σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail.
Η στιγμή στα βρετανικά media που εξόργισε περισσότερο τους τηλεθεατές ανήκει στο Channel 5 και στον...
Matthew Wright ο οποίος δεν δίστασε να αστειευτεί με την δολοφονία ενός νεαρού Σκοτσέζου, με αποτέλεσμα στην Αρμόδια Επιτροπή να φτάσουν περισσότερες από 2,200 αιτήσεις παραπόνων.
Popout

Φυσικά μέσα στην λίστα υπάρχει και ο Jeremy Clarkson ο οποίος δήλωσε πριν λίγο καιρό ότι θα πρέπει οι δημόσιοι υπάλληλοι που απεργούν να δολοφονούνται!

Popout


Αναλυτικά η λίστα:


1. Channel 5, The Wright Stuff, 6 Δεκεμβρίου, 2,220 αιτήσεις παραπόνων όταν ο Matthew Wright αστειεύτηκε σχετικά με την δολοφονία ενός νεαρού Σκωτσέζου.

2. ITV1, Dancing on Ice, 6 Φεβρουαρίου, 6, 784 αιτήσεις παραπόνων όταν ο κριτής judge Jason Gardiner προσέβαλλε τον διαγωνιζόμενο Johnson Beharry.

3. BBC1, The One Show, 30 Νοεμβρίου, 763 αιτήσεις παραπόνων όταν ο Jeremy Clarkson ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι που απεργούν πρέπει να πυροβολούνται.

4. ITV1, Dancing on Ice, 23Ιανουαρίου, 253 αιτήσεις παραπόνων όταν ο κριτής Jason Gardiner είπε σε διαγωνιζόμενο χρωμοσωμικές ελλείψεις.

5. Channel 4, Ντοκιμαντέρ για την Sri Lanka, 24 Ιουνίου, 176 αιτήσεις παραπόνων επειδή ήταν προκατειλημμένο, προσβλητικό και παραπλανητικό.himaira