Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Καν'το όπως ο ΤΟΝΙ...!


-ΤΟΝΙτι να κάνω όταν κάθονται στο ίδιο τραπέζι δύο κοπέλες με τις οποίες έχω κάνει κάτι και με τις δύο;
Εδώ έχουμε δύο περιπτώσεις! Πρώτον να ΜΗΝ γνωρίζουν κ ότι έχεις κάνει κάτι κ με τις δύο! Παραμένεις ψύχραιμος δείχνεις ότι είσαι άνετος και δεν το βάζεις στα πόδια!!! Δεν πέφτεις στο σφάλμα να ανοίξεις κουβέντα και με τις δύο ταυτόχρονα και όσο μπορείς γενικότερα αποφεύγεις τις κουβέντες για τα παλιά...

Δεύτερον αν το γνωρίζουν η καλύτερη επιλογή είναι να μην τους δώσεις καθόλου σημασία και με την πρώτη ευκαιρία να φύγεις από το μαγαζί γιατί το πιο πιθανό είναι να σου ανοίξουν το κεφάλι με κανένα τασάκι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο!

-ΤΟΝΙ, η κοπέλα τον τελευταίο καιρό δεν θέλει να κάνουμε σεξ. Τι φταίει?

Η κοπέλα σου αγαπητέ φίλε ή την καλύπτει κάποιος άλλος σεξουαλικά δηλαδή σου τα φοράει σε απλά ελληνικά ή περνάει την φάση της. Ας ελπίσουμε ότι είναι το δεύτερο οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το συζητήσεις μαζί της αλλά ποτέ να μην φτάσεις στο σημείο να την παρακαλέσεις. Αν όμως δεις ότι σου τα μασάει τότε πες ότι είσαι άντρας και έχεις τις ανάγκες σου αλλιώς στείλ’ την από κει που ήρθε. Κάνε ότι θα έκανε ο ΤΟΝΙ!!!!!!

-ΤΟΝΙ, μου την «πέφτει η κοπέλα του κολλητού μου… Πώς να αντιδράσω;
Αδερφέ, είμαστε άντρες και πάνω από τις γυναίκες βάζουμε την φιλία μας. Κανονίζεις για ένα καφέ με το φιλαράκι σου και του εξηγείς τι ακριβώς γίνετε κ αν έχεις του δείχνεις τα μηνύματά της σε απλά ελληνικά του λες "ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΦΙΛΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΚΟΜΕΝΑ"...Αν αυτός είναι πραγματικός φίλος θα σε πιστέψει αν είναι κανένας χαφτομούνης και δεν σε πιστέψει τότε τον κάνεις πέρα. Από μακριά και αγαπημένοι!!!!

-ΤΟΝΙ, πώς να ανακοινώσω στην κοπέλα μου ότι θέλω να χωρίσουμε!
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την χτυπήσεις στο συναίσθημα δηλαδή να της πεις ότι της αξίζει κάποιος καλύτερος από σένα και ότι σε πνίγει αυτή η σχέση και θες τον χρόνο σου!!!! Αν συνεχίζει να μην καταλαβαίνει τότε της λες απλά ότι την βαρέθηκες και την στέλνεις πακέτο στην μάνα της!

Αδέρφια την επόμενη βδομάδα, νέες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας!
Φιλιά,
Ο ΤΟΝΙ