Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Γιατί η Πόπη Τσαπανίδου είναι η μόνη που έχει ζωντανή εκπομπή;

ΒΙΝΤΕΟ: Γιατί η Πόπη Τσαπανίδου είναι η μόνη που έχει ζωντανή εκπομπή;
Δείτε τι είπε η δημοσιογράφος στον αέρα.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ήταν σαφής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους δημοσιογράφους, μέλη και μη μέλη της Ένωσης, οι οποίοι εργάζονται σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα Δημοτικά Ραδιόφωνα, τα ειδησεογραφικά sites, καθώς και σε κάθε μέσο ή φορέα ενημέρωσης, που απασχολεί δημοσιογράφους, να μετάσχουν αποφασιστικά στην 4ωρη στάση εργασίας της Πέμπτης, 1ης Δεκεμβρίου 2011 από τις 11.00 έως τις 15.00.»
Οι ζωντανές εκπομπές κατέβασαν ρολά στις 11:00 ακριβώς, όμως η εκπομπή «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ» συνέχισε κανονικά. Γιατί; Μερικά λεπτά αργότερα, η Πόπη Τσαπανίδου εξήγησε τους λόγους:«Θυμίζουμε ότι από τις 11 μέχρι και τις 3 η ΕΣΗΕΑ έχει απεργία. Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι μπορούν να καλύπτουν μόνο θέματα που έχουν να κάνουν με την απεργία και τα αιτήματα των απεργών. Γι’ αυτό κι εμείς παραμένουμε στις οθόνες σας. Δεν βλέπουμε κανένα άλλο θέμα, παρά μόνο ότι έχει να κάνει με την απεργία και τα αιτήματα των απεργών.»
Ιδού και το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης της ΕΣΗΕΑ:
«Κατά τη διάρκεια της 4ωρης στάσης εργασίας (11.00-15.00) της Πέμπτης, 1/12/11-ημέρα της γενικής πανελλαδικής απεργίας-εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί, που θα «καλύπτουν» δημοσιογραφικά τις απεργιακές συγκεντρώσεις, τα αιτήματα και τις πορείες των εργαζομένων.»
Δείτε το βίντεο: