Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Ο Τσάκας έκανε παιχνίδι για τον εαυτό του

Ο Τσάκας έκανε παιχνίδι για τον εαυτό του Το δεξί χέρι του Σουλτάν, Μοχάμεντ Μπάσεμ, μιλά στο gazzetta.gr, χαρακτηρίζει ψεύτη τον Τσάκα «που μας κορόϊδευε» και τονίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό.Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας και η ιστορία του Πρίγκιπα προσπαθήσαμε να... ξεψαχνίσουμε την υπόθεση. Μια υπόθεση που έμπαζε από παντού και όπως αποδείχθηκε κατέληξε σε μεγάλο φιάσκο, καθώς ο Σουλτάν Αλ Σαούντ βγήκε την ύστατη στιγμή της κατάθεσης των χρημάτων από το κάδρο!

Ο Τσάκας μιλούσε για τον Πρίγκιπα «που δεν τον άντεχα άλλο γιατί έλεγε όλο δικαιολογίες». Αυτή είναι η μία όψη του φεγγαριού, γιατί υπάρχει και η αντίθετη. Αυτή που ψάξαμε και βρήκαμε, μιλώντας αποκλειστικά με τον Μοχάμεντ Μπάσεμ, τον σύμβουλο του Σουλτάν! Ο Μπάσεμ ήταν ο άνθρωπος που έκανε την μετάφραση στην συνέντευξη που είχε δώσει ο Πρίγκιπας στον Sentra fm ενώ είχε φιλοξενηθεί κατά το παρελθόν και στην τηλεόραση της Nova.


Ο Μπάσεμ φώτισε την υπόθεση από την δική του σκοπιά, κατηγορώντας τον Βλάση Τσάκα για εξαπάτηση και κοροϊδία! Αποκάλυψε ότι εδώ και ενάμιση μήνα τον είχαν βγάλει από την υπόθεση, πως ο μάνατζερ από την Καβάλα πήγε μία μόνο φορά στην Σαουδική Αραβία και ότι παίζεται χοντρό παιχνίδι στην πλάτη του κόσμου του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, έκανε σαφές ότι ποτέ δεν έφτασε στα χέρια τους ο έλεγχος της ΠΑΕ, καθώς δεν γνώριζαν τίποτα για αυτόν ενώ ξεκαθάρισε πως ο Τσάκας προχώρησε το MoU χωρίς να ρωτήσει κανέναν! Μάλιστα, άφησε ανοιχτή την έλευση του Πρίγκιπα στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Τζίγγερ!


Πάμε να δούμε, όμως, σημείο-σημείο τις αποκαλύψεις του Μπάσεμ.


«Κολλητός του Τζίγκερ»


«Ο Πρίγκιπας ήρθε σε επαφή με τον Βλάση Τσάκα μέσω τηλεφώνου πριν από περίπου έξι μήνες. Ο Τσάκας υποστήριξε πως είναι πολύ καλός φίλος με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ότι ψάχνει να βρει επενδυτές για τον Παναθηναϊκό. Εμείς αποφασίσαμε να είναι εκπρόσωπος μας γιατί απλά ήταν από την Ελλάδα και ισχυριζόταν πως είναι άνθρωπος της οικογένειας. Για κανέναν άλλο λόγο».


«Κανένα επίσημο έγγραφο»


« Από την πρώτη στιγμή δεν έστειλε σε εμάς τίποτα από όσα είχαμε ζητήσει. Ποτέ δεν έφτασε στα χέρια μας κάποιο επίσημο χαρτί από τις συζητήσεις, δεν μας ενημέρωνε για τίποτα. Είχαμε συμφωνήσει πως πριν γίνει το παραμικρό θα ενημερώνει αλλά δεν το έκανε! Δεν γνωρίζαμε ότι γινόταν έλεγχος στην ΠΑΕ, δεν έχουμε τίποτα σχετικό με αυτό τον έλεγχο, κανένα οικονομικό στοιχείο. Για αυτό αποφασίσαμε να τον αποσύρουμε από την εκπροσώπηση μας. Ακόμη και για το προσύμφωνο δεν πήρε την σχετική άδεια. Ακόμη δεν έχω το πρωτότυπο στο χέρι μου.


Μάθαμε για τα πάντα, όταν στείλαμε ευχές στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και δεν πήραμε καμία απάντηση. Τότε πήραμε απευθείας επικοινωνήσαμε με την πλευρά Βαρδινογιάννη και μάθαμε τα πάντα. Δεν τους είχε φτάσει κανένα έγγραφο από εκείνα που είχαμε δώσει στον Τσάκα. Η πρεσβεία επίσης μας βοήθησε να καταλάβουμε τι ακριβώς έλεγε και έκανε ο Τσάκας. Καμία υπόσχεση από αυτούς που έδινε δεν ήταν οι απόψεις του Πρίγκιπας.


Ο Τσάκας στην Σαουδική Αραβία ήρθε μόνο μία φορά. Τότε που ακούσατε ζωντανά τον Πρίγκιπα να μιλά για τον Παναθηναϊκό. Μόνο τότε».


«Δεν τελείωσε η υπόθεση»


«Εμείς θέλαμε να επενδύσουμε αλλά στο τέλος είδαμε πως ο Τσάκας δεν ενδιαφερόταν. Έκανε παιχνίδι για τον εαυτό του. Τι έκανε τα επίσημα έγγραφα; Γιατί το καθυστερούσε; Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι τίποτα δεν τελείωσε. Τον Ιανουάριο θέλει να έρθει στην Ελλάδια για να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στις αρχές του Ιανουαρίου. Είμαστε σε επαφές με τους δικηγόρους! Θέλουμε ακόμη τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάκας ζητούσε να βάλουμε λεφτά χωρίς να έχουμε τίποτα επίσημο στα χέρια μας».


Πηγή:
gazzetta.gr