Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ με διαφήμιση που συγκρίνει τον Ομπάμα με τον Χίτλερ [φωτο και βίντεο]



ΣΟΚ με διαφήμιση που συγκρίνει τον Ομπάμα με τον Χίτλερ [φωτο και βίντεο]
Σάλος έχει ξεσπάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με μια διαφήμιση που συγκρίνει τον Μπαράκ Ομπάμα με τον Αδόλφο Χίτλερ, τον Ιωσήφ Στάλιν, τον Πολ Ποτ καθώς και άλλους δικτάτορες και προειδοποιεί για το ενδεχόμενο ανακοίνωσης πιο αυστηρών νόμων όσον αφορά στην οπλοκατοχή σε περίπτωση που ο Πρόεδρος τω Ηνωμένων Πολιτειών επανεκλεγεί.

Όπως αναφέρει το CBS, στο διαφημιστικό της USAAmmo η φωτογραφία του «Πλανητάρχη» τοποθετείται δίπλα σε αυτές διαφόρων διαβόητων πολιτικών της ιστορίας τονίζοντας πως «αυτά είναι τα πρόσωπα του νόμου περί ελέγχου των όπλων» και «η τυραννία και ο έλεγχος των όπλων είναι μόλις μια εκλογή μακριά».
Στο video γίνεται αναφορά σε γενοκτονίες που έχουν γίνει κατά καιρούς με τους υπευθύνους του σποτ να υποστηρίζουν πως θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν τα θύματα ήταν σε θέση να κατέχουν όπλα και να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.
Σε συνέντευξή του στο CBS ο διευθυντής της USAAmmo, Trace Williams, δηλώνειαμετανόητοςκαι υπογραμμίζει πως «ο Ομπάμα είναι κατά των όπλων και είναι ένας σοσιαλιστής που παραγεμίζει τους λαιμούς των Αμερικανών με θέματα για τη δημόσια Υγεία. Έτσι ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι ανέβηκαν στην εξουσία».
spotobamahitler