Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Portions size: Έτσι έχασε η Μενεγάκη 5 κιλά!

Portions size: Έτσι έχασε η Μενεγάκη 5 κιλά!
Η Ελένη Μενεγάκη είναι κουκλάρα, αλλά κυρίως έχασε αρκετά κιλά και για την ακρίβεια 5! Πώς κατάφερε να τα χάσει;

Μα φυσικά με την επαναστατική μέθοδο, Portions size σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, που έχει κάνει θραύση στην Αμερική από την διάσημη διατροφολόγο Τόσκα Ρένο όπως την παρουσίασε μέσα από το βιβλίο της «Eat Clean Died Stripped». Διάβασε παρακάτω και μάθε όλα τα μυστικά της μεθόδου και τον τρόπο για να χάσεις τα περιττά κιλάκια σαν την Μενεγάκη!
Τι είναι η Portion Size; Σύμφωνα με την διάσημη διατροφολόγο, το λάθος που κάνουμε σε κάθε δίαιτα είναι φυσικά η ποσότητα. Και επειδή δεν γίνεται να κυκλοφορείς με μια ζυγαριά ανά χείρας κάθε φορά το μυστικό είναι ένα: να ξέρεις αν υπολογίζεις από μόνη σου τη μερίδα σου και να μην πάρεις γραμμάριο αλλά και να τρως τα φαγητά που σου αρέσουν χωρίς να στερείσαι τίποτα αφού η βάση της μεθόδου είναι ότ αντικείμενα που υπάρχουν γύρω σου λειτουργούν ως μετρητές ποσότητας . Έτσι και η Ελενίτσα που είναι φαν του καλού φαγητού, ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Οι smart size μερίδες είναι το κλειδί για την σωστή και ισορροπημένη διατροφή.
Μέτρα τις μερίδες σου σαν την Ελενίτσα!
Μέτρα τις μερίδες σου σαν την Ελενίτσα!
Ποιες διάσημες την κάνουν εκτός από την Μενεγάκη: και οι σταρ του Χόλυγουντ έχουν ενδώσει στην Portions size! Πάρις Χίλτον, Τζέσικα Σίμσον, Τζέσικα Άλμπα και πολλές άλλες διάσημες σταρ ακολουθούν την μέθοδο αυτή και είναι όλες κορμάρες!
Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι ενδεικτικά οι ιδανικές ποσότητες τροφών που πρέπει να καταναλώνεις.
Οι ιδανικές ποσότητες τροφών:
Σάντουιτς σαν δύο τραπουλόχαρτα: ε γιορτές έρχονται μια τράπουλα κάπου θα υπάρχει στον χωροχρόνο σου, οπότε έτσι θα υπολογίσεις το σάντουιτς που μπορείς να φας. Για να μην είναι παχυντικό το σάντουιτς πρέπει να έχει το μέγεθος δύο τραπουλόχαρτων , να τα βάλεις δίπλα-δίπλα.
Πίτσα σαν 3 κροκέτες ψαριού: η πίτσα δεν είναι απαγορευτική τροφή αρκεί να φας τη σωστή ποσότητα δηλαδή να μην ξεπερνά 3 κροκέτες ψαριού να τις βάλεις δίπλα-δίπλα.
Κρέας σαν ένα τραπουλόχαρτο: το μοσχαρίσιο κρέας, το χοιρινό και το αρνίσιο δεν πρέπει σε ποσότητα να ξεπερνούν το ένα τραπουλόχαρτο.
Ζυμαρικά σαν μια μπάλα του τένις: τα ζυμαρικά σου δεν πρέπει να ξεπερνούν σε ποσότητα μια μπάλα του τένις για να μην είναι παχυντικά!
Παγωτό σαν μια μπάλα του τένις: κάνεις δεν σου απαγορεύει να φας το αγαπημένο σου παγωτό αρκεί να είναι ακριβώς σαν ένα μπαλάκι του τένις!
Αλλαντικά σε φέτες σαν 1 DVD: άπαχο ζαμπόν και γαλοπούλα δεν πρέπει να ξεπερνούν το μέγεθος ενός dvd!
Ρύζι σαν μια λάμπα: θέλεις να φας ρυζάκι; Βρες το λαμπατέρ σου δες το μέγεθος που έχει η λάμπα και φάε την αντίστοιχη ποσότητα
Τώρα που έμαθες τα μυστικά για κορμί σαν της Μενεγάκη χωρίς στερήσεις, δεν έχεις παρά να τα εφαρμόσεις!