Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η sexy νοσοκόμα… των φυτών [φωτο]

Η sexy νοσοκόμα… των φυτών [φωτο]
Η Αρτεμις Αστεριάδη από τη μια βρίσκεται σε γυρίσματα για την εκπομπή «Κηπουροί του MEGA» και από την άλλη αφιερώνει τον χρόνο της στις επιχειρήσεις της στον χώρο της ομορφιάς, τη μία στο Περιστέρι και την άλλη που ετοιμάζει τώρα στον Αγιο Δημήτριο.

Το μοντέλο έχει αναλάβει τον ιδιαίτερο ρόλο της εντυπωσιακής νοσοκόμας των φυτών στην τηλεοπτική εκπομπή και, όπως αποδείχτηκε και την περυσινή σεζόν, έχει βρει τον τρόπο -με την ξεχωριστή εμφάνισή της σε συνδυασμό με το ναζιάρικο στιλ α λα Barbie- να κερδίσει τους τηλεθεατές.
Αυτήν την περίοδο η Αρτεμις είναι πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους ήρθε η ώρα (από χτες) να ξεκινήσει και πάλι η προβολή της εκπομπής στην τηλεόραση, αλλά και γιατί ετοιμάζει τον καινούργιο χώρο για την επέκταση της επιχείρησής της, όπου θα δίνει το «παρών» όταν της το επιτρέπουν οι υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Άλλωστε, η ξανθιά «νοσοκόμα» δηλώνει πως τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν είναι η δημιουργικότητα και το ότι της αρέσει να πειραματίζεται.
Μάλιστα, στο πλαίσιο του πειραματισμού ασχολήθηκε και με το τραγούδι, το οποίο όμως άφησε πολύ γρήγορα… Αφού πέρασε από διάφορα πόστα στην τηλεόραση, κατέληξε στον γνωστό ρόλο της στους «Κηπουρούς».
Έτσι και φέτος κάθε Σάββατο θα ομορφαίνει τα απογεύματά μας. Μάλιστα, ύστερα από τόσες εκπομπές έχει αρχίσει να μαθαίνει τα βασικά για την κηπουρική και ετοιμάζει το δικό της παράδεισο στο μπαλκόνι της.
Αυτό όμως που την έκανε να ξεχωρίσει ακόμη πιο πολύ και να ανεβάσει το θερμόμετρο στα ύψη είναι η φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook σαν θηλυκός Άγιος Βασίλης.
ΠΗΓΗ: Espresso