Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Στόχος των Τούρκων ο Καραμανλής



Στόχος των Τούρκων ο Καραμανλής
Τεσσεράμισι χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές, ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας, λύνει τη σιωπή του και απαντά σε όσους «χλεύαζαν» τις δηλώσεις του περί «ασύμμετρης απειλής».

Σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία», ο κ. Πολύδωρας δηλώνει απολύτως βέβαιος, ότι οι πυρκαγιές που κατέκαιαν τη χώρα το 2007, ήταν μέρος οργανωμένου σχεδίου, με στόχο την ανατροπή του Κώστα Καραμανλή.
Όπως υπογραμμίζει, αυτανάφλεξη στις 2 το πρωί και σε 50 διαφορετικές εστίες, που δεν είχαν μεταξύ τους σχέση, δεν γίνεται.
«Ασφαλώς δεν μπορώ να πιάσω τον δράστη, τον εκτελεστή την ώρα που βάζει τη φωτιά. Όμως να ξέρετε κάτι. Στην πατρίδα μου την Ανδρίτσαινα, ξέρουν ότι δεν είναι υπαίτια για την καταστροφή η γιαγιά με τα κόλλυβα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Μη φαντάζεστε το δράστη με τον δαυλό να βάζει φωτιά. Μπορείς να τον φανταστείς όμως με ωρολογιακούς εμπρηστικούς μηχανισμούς, οι οποίοι πρώτη τους δουλειά είναι να καίγονται ώστε να μην αφήνουν ίχνη» είπε ο κ. Πολύδωρας, σημειώνοντας πως είχαν βρεθεί τέτοια στοιχεία στις φωτιές του 2007.
Ο κ. Πολύδωρας προέβλεψε ανάλογη της ομολογίας Γιλμάζ δήλωση στο μέλλον, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου και σε μερίδα των ΜΜΕ για τον τρόπο που τον λοιδόρησαν τότε.