Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΒΕ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ !!

Υπερήφανος γιατί στα νιάτα έκλεβε τρόφιμα απο τα σούπερ μάρκετ του Παρισιού δήλωσε για πολλοστή φορά ο πολυεκατομμυριούχος εκδότης του "Nitro" κ. Πέτρος Κωστόπουλος, μιλώντας τον Ιανουαρίο του 2005 στην εκπομπή τότε της Έλενας Κατρίτση στο Mega.
Ο Πέτρος έκλεβε επί δυο ολόκληρα χρόνια μπριζόλες και τυριά, χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι οι Γάλλοι. Δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεβάτι:
Βλέποντας ότι δεν τον συλλαμβάνουν, αποφάσισε να κλέψει καβούρια που ήταν πανάκριβα. Οι Γάλλοι ιδιοκτήτες τον έπιασαν, αλλά ο Πέτρος την γλίτωσε με μια αυστηρή επίπληξη. Έκτοτε, έβγαλε και απόφθεγμα για τις νεότερες γενιές: Αν θέλετε να κλέβετε χωρίς να σας πιάνουν, κλέψτε πολλά και φτηνά αλλά όχι λίγα και ακριβά.
Υπενθυμίζω ότι είναι της μόδας στους νεόπλουτους καράβλαχους να υπερηφανεύονται ότι ξεκίνησαν κλέβοντας προϊόντα απο τα σούπερ μάρκετ. Παρόμοιες δηλώσεις έχει κάνει η Βάνα Μπάρμπα και άλλοι πολλοί!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Ας προσέχαμε εμείς που δεν κλέβαμε στα νιάτα μας και δεν είμαστε φραγκάτοι σήμερα. Ας πρόσεχαν οι Ελληνίδες που δεν
εκπορνεύτηκαν στα νιάτα τους, ώστε να είναι αξιοσέβαστες κυρίες σήμερα...