Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Δήμαρχος χωριού ανεβαίνει ο ίδιος στις κολόνες και αλλάζει τις λάμπες!

Δήμαρχος χωριού ανεβαίνει ο ίδιος στις κολόνες και αλλάζει τις λάμπες!
Κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουν οι υπηρεσίες του δήμου Σουλίου!
Ο δήμαρχος στο Πολύδροσο του δήμου Σουλίου Γεώργιος Μαρτίνης ανεβαίνει ο ίδιος πάνω στις κολόνες και αλλάζει τις λάμπες.
Αυτό, βέβαια, δεν είναι δουλειά δική του, αλλά της αρμόδιας δημοτικής υπηρεσίας. Επειδή, όμως, οι υπηρεσίες του μεγάλου σε έκταση δήμου Σουλίου δεν επαρκούν και έτσι οι λάμπες έμεναν καμένες στις κολόνες, ο δήμαρχος, αψηφώντας τους κινδύνους, σκαρφαλώνει στις κολόνες.
Κάτοικος του χωριού λέει σχετικά:
«Δημοτικά τέλη πληρώνω, λάμπα δεν έχω…
Η αποστολή αυτού του sms από κάτοικο του χωριού σε πολλούς αποδέκτες και πολλές φορές μάλιστα… ανέβασε τον Δήμαρχο στα ύψη!
Είναι φορές που η διεκδίκηση των δικαιωμάτων, μας κάνει να μη βλέπουμε πέρα από τη μύτη μας. Σε ένα Δήμο με σαράντα και πλέον χωριά και πάνω από 5000 λάμπες Δημοτικού φωτισμού είναι αναμενόμενο να καίγονται δύο και τρείς κάθε μέρα, σε πολλά χιλιόμετρα απόσταση η μια από την άλλη. Η αντικατάσταση τους από τον αρμόδιο συνήθως γίνεται κάθε μήνα . Είναι γεγονός ότι οι υπηρεσίες είναι αργοκίνητες , φυσικά δεν λειτουργούν όλα τέλεια, αλλά και η δικιά μας υπομονή και κατανόηση πολλές φορές είναι απαραίτητη, γιατί αν μιμηθούν όλοι οι δήμαρχοι τον δικό μας, συνδέοντας με σκοινιά σκάλες για να προσσεγγίσουν δύσκολα σημεία, οι πιθανότητες ατυχήματος θα αυξηθούν πολύ.»
ΠΗΓΗ: katoci.com