Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

H Νάπολι σκοράρει, ο γκολκίπερ της απογοητεύεται!

Στις 3 Δεκεμβρίου η Νάπολι επικράτησε 4-2 της Λέτσε. Αίσθηση προκαλεί η αντίδραση του Ντε Σάνκτις στην επίτευξη του τέταρτου γκολ της ομάδας του! Δεν έπρεπε να σκοράρει ο Καβάνι; Αναμένεται παρέμβαση της ιταλικής εισαγγελίας!

Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ισοπαλίες για τους "παρτενοπέι" με Αταλάντα (1-1) και Γιουβέντους (3-3).

Το σύνολο του Βάλτερ Ματσάρι ξέσπασε στη συνέχεια επί της Λέτσε με 4-2.
 
Η κάμερα ωστόσο "συνέλαβε" τον τερματοφύλακα της Νάπολι Μόργκαν Ντε Σάνκτις να αντιδρά ασυνήθιστα τη στιγμή που Καβάνι στο 82΄ έδινε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του, κάνοντας το 4-1 στο 82΄.

Ο 34χρονος γκολκίπερ κούνησε ενοχλημένος το κεφάλι του, σήκωσε ψηλά τα χέρια του και κατευθύνθηκε σκυθρωπός στο ύψος της εστίας του!

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο Κριστιάνο Λουκαρέλι που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από τον Ντε Σάνκτις φέρεται να του λέει πως "υπολείπονται ακόμη 7-8 λεπτά"!

Ο Ντε Σάνκτις έδωσε εξηγήσεις για το γεγονός πως αντί να χαρεί για το γκολ της ομάδας του εκείνος έδειξε να απογοητεύεται.

"Δεν θέλω ούτε καν να το σχολιάσω, όμως θα πω πως εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν τις ισοπαλίες που είχαμε φέρει πριν τον αγώνα με τη Λέτσε και ειδικά στον αγώνα με την Γιουβέντους.

Το γκολ του "Έντι" (σ.σ. Έντινσον Καβάνι) μου έφερε ανακούφιση, αφού η Λέτσε θα μπορούσε να είχε ξαναμπεί στο ματς. Ήταν μία ενστικτώδης αντίδραση.

Καλώ τους δημοσιογράφους που πρόβαλαν το βίντεο να έρθουν στο Κάστελ Βολτούρνο (σ.σ. περιοχή όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο της ομάδας) και να απαντήσω με σαφήνεια στις ερωτήσεις που θα μου υποβάλλουν",

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά την αντίδραση του Ντε Σάνκτις, η Λέτσε κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις την διαφορά και πάλι στα δύο τέρματα (4-2).

Μετά απ' όλες αυτές τις συμπτώσεις  άμεσο επακόλουθο ήταν να κληθεί ο Ντε Σάνκτις από την ιταλική εισαγγελία προκειμένου να αποδείξει πως πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας.

Δείτε το χαρακτηριστικό video και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.