Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

10 λάθη που κάνουν το πουλί να λουφάξει


Μπορεί η κυνηγετική περίοδος να συνεχίζεται κανονικά, αλλά υπάρχουν κάποια λάθη που κάνεις στο σεξ, τα οποία θα τρόμαζαν και το πιο θαρραλέο πουλάκι! Για να μην λουφάξει το πουλάκι του καλού σου και τρέχεις να βγεις ξανά στο κυνήγι του καλού ερωτικού συντρόφου, φρόντισε να αποφύγεις τα δέκα χειρότερα λάθη που θα τον ξενερώσουν στο κρεβάτι!


1. Το στριγκάκι σου βρωμάει, άλλαξέ το: πηγάζει από το παλιό κλασικό παιχνιδάκι που παίζαμε μικρές που φωνάζαμε περιχαρείς: το παπούτσι σου βρωμάει, άλλαξε το! Με τον ίδιο τρόπο μια γυναίκα που ξεχνάει να ρίξει σαπούνι επάνω της (και ιδιαίτερα στα απόκρυφα σημεία του κορμιού της) είναι πολύ πιθανό να ρίξει το ηθικό και το πέος του καλού της στο σεξ. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα της προσωπικής σου υγιεινής και φρόντισε να μοσχομυρίζεις, όχι μόνο κάθε φορά που σε πλησιάζει ο αγαπημένος σου αλλά πάντα!

2. Περπατώ εις τους θάμνους: είτε την είδες χίπισσα, είτε εσύ και το ξυραφάκι δεν έχετε και την καλύτερη σχέση, πάντως η τριχοφυΐα στην ευαίσθητη περιοχή σου και όχι μόνο σχηματίζει θαμνάκια ολόκληρα. Πρόσεξε γιατί μια τέτοια τακτική μπορεί να σου κοστίσει έναν ωραίο οργασμό, αφού στη θέα του μαλλιαρού κορμιού σου, ο αγαπημένος σου είναι πιθανόν να ξενερώσει. Ειδικά στη σημερινή εποχή που οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο παίζουν με το σχήμα που θα έχει η γραμμή του μπικίνι τους, κάνουν χαλάουα, κάνουν βραζιλιάνικο και οι πιο τολμηρές δεν αφήνουν τρίχα για τρίχα (Σχήμα Χόλιγουντ), δεν επιτρέπεται να κυκλοφορείς γεμάτη τριχούλες και να τρομάζεις τα έρμα τα πουλάκια!

3. Δεν περιποιείσαι το πουλάκι: υπάρχουν κάποιες γυναίκες (λίγες θέλω να πιστεύω) που αισθάνονται μια ιδιαίτερη αποστροφή για το στοματικό σεξ και για κάθε είδους επαφή και περιποίηση στο πέος του καλού τους. Όμως πώς απαιτείς να παίρνεις ηδονή από ένα εργαλείο που δεν θέλεις καν να ακουμπάς. Σίγουρα το να σου βάζει κανείς το πουλάκι στο στόμα με το ζόρι δεν είναι και ότι καλύτερο, αφού πολλές γυναίκες είναι ασπάζονται τη χορτοφαγία! Όμως ένα ωραίο μασάζ, μερικά τρυφερά χάδια και περιποίηση στο πέος του, θα άναβαν τα αίματα και πάλι απ' την αρχή!

4. Βαριέσαι να κυνηγήσεις το πουλάκι: πουλάκι που δεν κυνηγάς, μην περιμένεις να πέσει από τον ουρανό στο πιάτο σου από μόνο του. Αυτό σημαίνει πως αν δεν δείξεις κι εσύ λίγο ενδιαφέρον για την ερωτική πράξη και μια λαχτάρα και προσμονή, μην περιμένεις να ανάψεις και τον αγαπημένο σου! Βγες στην αγορά και ψώνισε καυτά εσώρουχα και ζαρτιέρες (μάθε πως να τις φοράς), κάνε επανάληψη σε όλα τα άρθρα σεξ του WomenOnly και πιες και ένα ποτηράκι παραπάνω, μπας και σου βγει ο καυτός εαυτό σου στο κρεβάτι μαζί του!

5. Όχι μόνο καναβούρι: για κάποιο ανεξήγητο λόγο, πιστεύεις ακράδαντα πως μπορείς να αποδώσεις ερωτικά στο κρεβάτι σου και μόνο. Ο καψερός ο καλός σου σε παρακαλά να το κάνετε και κάπου αλλού εκτός από το κρεβάτι, για να πάρει την άρνησή σου και μόνο. Τη μπανιέρα την απέκλεισες με το φόβο πως θα γλιστρήσεις, στο αμάξι κρυώνεις, στην εξοχή θα σας δει κανένα μάτι και στην τουαλέτα δεν πλησιάζεις λόγω μικροβίων. Προτού αποφασίσεις πως το κρεβάτι αποτελεί το μοναδικό καταφύγιο σου για σεξ, θυμήσου ότι το σκέτο καναβούρι θα κάνει το πουλάκι του να πετάξει μακρυά για άλλες αγκαλιές. Άνοιξε λίγο τις σεξουαλικές προοπτικές και δοκίμασε να ανοίξεις τον ερωτικό σου ορίζοντα εκτός κρεβατιού.

6. Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει, το πουλάκι θα λακίσει: μπορεί η δουλειά σου να είναι απαιτητική, μπορεί το τηλέφωνό σου να χτυπά ασταμάτητα αλλά την ώρα του σεξ το καλό που σου θέλω, κλείσε τα κινητά και τα σταθερά τηλέφωνα και μην τολμήσεις να τα σηκώσεις, ειδικά την ώρα του σεξ. Αυτή η πράξη θα θεωρηθεί έλλειψη ενδιαφέροντος για όσα συμβαίνουν στο κρεβάτι και σίγουρα μετά θα κάνεις τάμα για να βρεις την χαμένη του στύση.

7. Η τιβι σκοτώνει το σεξ: σε νιώθω! Κάθε βράδυ στήνεσαι στην τηλεόραση για να μην χάσεις επεισόδιο τουSex and the City, αλλά αυτή η εμμονή σου να βάζεις το σίριαλ που έχεις χιλιοδει πάνω από μια ξέφρενη βραδιά σεξ με τον καλό σου, μόνο αρνητικά παρατράγουδα ή καλύτερα κελαηδήματα μπορεί να φέρει! Άλλωστε αυτό που σου προτείνουν να κάνεις και οι πρωταγωνίστριες είναι πολύ Sex in the city! Oπότε πέτα την τιβί από το δωμάτιο σήμερα κιόλας.

8. Πιστεύεις πως τα ξέρεις όλα: μπορεί να έχεις αρκετή εμπειρία στον έρωτα, μπορεί να έχεις δοκιμάσει τις στάσεις κάθε σελίδας του Κάμα Σούτρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζεις τα πάντα για το πέος του. Γενικά το να το παίζεις ξερόλας στο σεξ αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, μπορεί να κάνει το πουλάκι του να λουφάξει εύκολα. Σταμάτα να του δίνεις οδηγίες για το πού πρέπει να το βάλει, πώς να το κουνήσει και αφέσου ελεύθερη να απολαύσεις την πράξη αυτή καθ' αυτή.

9. Τα αρνητικά σχόλια πικραίνουν το πουλάκι: εννοείται πως οποιοδήποτε υποτιμητικό σχόλιο μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα το ηθικό του πέους του καλού σου. Ακόμα και εκφράσεις που τις λες για καλό όπως πχ.''Σήμερα ήσουν πολύ σκληρός'' θα ηχήσουν στα αυτιά του σαν υπονοούμενο πως τις υπόλοιπες ημέρες το πέος του υστερούσε και θα καταστείλει τη σημαία του πάραυτα. Για το πέος του δεν χωράνε άλλοι χαρακτηρισμοί εκτός από το ότι είναι σκληρό, μεγάλο και ωραίο!

10. Ξέχνα τα κιλά, ξέχνα το πώς δείχνεις: όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, ένας άντρας που επιλέγει να φτάσει στο κρεβάτι και να κάνει σεξ μαζί σου, είναι ενήμερος και για τα κιλά και για τις πιθανές ατέλειες του κορμιού σου. Το να προσπαθείς διαρκώς κατά την ώρα του ερωτικού παιχνιδιού να κρύβεις το σώμα σου, να μην επιχειρήσεις στάσεις που πιστεύεις πως θα σε παχύνουν και να κλείνεις τα φώτα για να μην σε δει γυμνή, θα αποβούν ολέθρια για την μεταξύ σας χημεία. Μην ξεχνάς πως το πουλάκι το φοβάται το σκοτάδι (δεν είναι κουκουβάγια) και θα χάσει τον προσανατολισμό...