Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

10 Γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Κάθε γυναίκα στον πλανήτη γη έχει κάποια στιγμή της ζωής της σεξουαλικές φαντασιώσεις...





τις οποίες ίσως μπορεί να ντρέπεται να αναφέρει και ίσως όχι.


Ανεξάρτητα αν είναι απλά η φίλη σας ή η γυναίκα σας, ο κατάλογος που αναφέρουμε παρακάτω με τις 10 πιο συνηθισμένες ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών, είμαστε σίγουροι ότι θα πλησιάζει κατά πολύ τις ερωτικές φαντασιώσεις των συντρόφων σας και τις οποίες πολύ πιθανά εσείς ούτε καν μπορείτε να φανταστείτε.


Αν και οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να κρατούν τις φαντασιώσεις τους για τον εαυτό τους, υπάρχουν άλλες οι οποίες έχουν σχηματίσει έναν κατάλογο με αυτές και αργά αλλά σταθερά προσπαθούν να τις ικανοποιήσουν. Έτσι την επόμενη φορά που θα δείτε τη γυναίκα σας χαμένη στις σκέψεις της, που ξέρετε, μπορεί να ταξιδεύει στο μυστικό κόσμο των πιο άγριων σεξουαλικών φαντασιώσεων της.


Πιστεύετε ότι μπορείτε να μαντέψετε μερικές από αυτές; O κατάλογος παρακάτω μας πήρε πολύ χρόνο για να γραφτεί (καθώς επίσης και μερικά μπουκάλια κόκκινου κρασιού). Επίσης, τα ονόματα των γυναικών που αναφέρονται έχουν αλλαχθεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.


Πάμε λοιπόν…


Να έχετε υπόψη σας ότι οι φαντασιώσεις είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό και υγιές μέρος της σεξουαλικότητα μας. Προέρχονται είτε από κάποιες εμπειρίες του παρελθόντος, είτε μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου δημιουργήματα της φαντασίας μας. Μερικές φορές οι φαντασιώσεις αποτελούν ταμπού ή είναι κοινωνικά μη αποδεκτές, έχοντας συνεπώς ως μόνη τους διέξοδο τη φαντασία μας. Όπως όμως και εσείς θα έχετε διαπιστώσει, οι σύγχρονες γυναίκες μπορούν και μας εκπλήσσουν με την έντονη σεξουαλικότητα που τους διακρίνει.


Νούμερο 10: Strangers in the night


Πολλές γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστική την ιδέα να γνωρίσουν ένα μυστηριώδη άνδρα και να τον ακολουθήσουν σε ένα φθηνό ξενοδοχείο, για να περάσουν μαζί του μια άγρια νύχτα αχαλίνωτου σεξ. Αυτό συμβαίνει γιατί αισθάνονται πως με τους μόνους ανθρώπους που μπορούν αληθινά να είναι χαλαρές, είναι κάποιοι άγνωστοι επειδή απλά γνωρίζουν ότι μετά δεν θα κριθούν από αυτούς. Ποιος θα νοιαστεί λοιπόν για το μετά; Πιθανότατα να μη συναντηθούν ποτέ ξανά.


Η Έλενα μας αποκαλύπτει την άποψη της για το συγκεκριμένο θέμα: “η ιδέα του να μοιραστεί κανείς μια νύχτα πάθους με έναν άγνωστο, εκδηλώνοντας τα άγρια σεξουαλικά του ένστικτα, όχι μόνο ακούγεται σαν πρόκληση αλλά είναι και ιδιαίτερα δελεαστική. Φεύγοντας μάλιστα από τον τόπο συνάντησης χωρίς καν να γνωρίζει ο ένας το όνομα του άλλου, το κάνει ακόμη καλύτερο”.


Νούμερο 9: Όσο πιο πολλοί τόσο το καλύτερο


Το ομαδικό σεξ ήταν δημοφιλές μεταξύ των κυριών. “Η αίσθηση της ελευθερίας του να είσαι γυμνή μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων που εκτίθενται εξίσου, επιτρέποντας σε γυναίκες και σε άνδρες να σε αγγίζουν και να διεισδύουν μέσα σου ταυτόχρονα, είναι απίστευτα ερωτική”.


Θυμηθείτε, μάγκες: Αυτό είναι απλά και μόνο μία φαντασίωση. Μη σκεφθείτε ότι όλες οι γυναίκες θέλουν να συμμετέχουν σε ομαδικό σεξ και μαζέψετε έτσι στο επόμενο σας ραντεβού όλους τους φίλους σας (εκτός φυσικά αν σας το ζητήσει).


Νούμερο 8: Γυναίκα αφέντης


Εάν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο πεθαίνουν προκειμένου να το κάνουν οι γυναίκες, είναι το να εξουσιάσουν έναν άνδρα. Οι πιο συχνές σκέψεις τους είναι:


να τον “δέρνουν”


να τον διατάζουν να εκτελεί συγκεκριμένες σεξουαλικές πράξεις


να τον κάνουν να ικετεύει γι’αυτό που θέλει


να τον κάνουν να γλύφει τα “στιλέτο” τακούνια τους ή κάποιο άλλο φαλλικό αντικείμενο


Νούμερο 7: Η γυναίκα στη σκηνή


Στις μέρες μας που οι γυναίκες είναι περισσότερο σίγουρες για τον εαυτό τους από ποτέ, δε θα με εξέπληττε το να μάθω ότι πολλές από αυτές έχουν τη φαντασίωση να συμμετέχουν σε μια ερωτική πράξη, έχοντας και θεατές. Μάλιστα λένε πως η σκέψη πως κάποιος τις παρακολουθεί και ερεθίζεται ενώ αυτές δίνουν την παράσταση τους, τις εξιτάρει και τις “φτιάχνει” ακόμη περισσότερο.


“Η φαντασίωση ότι κάποιοι άνθρωποι με παρακολουθούν ενώ κάνω στοματικό έρωτα στο σύντροφο μου, μου δίνει ένα συναίσθημα ικανοποίησης επειδή με κάνει να νιώθω πιο σέξι”. Ίσως αυτές οι γυναίκες να νιώθουν σαν να συμμετέχουν σε μια ερωτική ταινία.


Νούμερο 6: Γίνε ο αφέντης της


Μολονότι οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν ότι φαντασιώνονται πως υποτάσσονται σε έναν άνδρα αφέντη, οι ρόλοι στο σενάριο, πολλές φορές είναι διαφορετικοί .Ενώ μερικές γυναίκες είπαν ότι θα παραδίδονταν στις απαιτήσεις του αφέντη τους, άλλες εναντιώθηκαν στην ιδέα και είπαν ότι θα αντιστέκονταν και δε θα υπάκουαν στις εντολές του.


Η Βίκυ μας είπε, “έχοντας τον να με καθοδηγεί στο πώς να γλείφω το πέος του ή με τι ρυθμό να τον καβαλήσω, αυτό με κάνει να φθάνω σε οργασμό πολύ γρήγορα”. Βλέπετε λοιπόν; Οι γυναίκες θέλουν για να τις διορθώνετε στο κρεβάτι. Από την άλλη όμως, η Ντίνα μας διέκοψε λέγοντας, “Εξαρτάται…σε μερικές φαντασιώσεις μου υπακούω, όμως σε άλλες προβάλλω αντίσταση και αρνούμαι να κάνω αυτό που μου λέει, ώσπου τελικά με δένει στο κρεβάτι και με ηρεμεί μπαίνοντας μέσα μουΆΆ.


Νούμερο 5: Μέχρι τρεις είναι έρωτας


Λοιπόν κύριοι, είμαι βέβαιος ότι αυτό που θα σας πω τώρα το περιμένατε. Ναι λοιπόν, ουσιαστικά κάθε γυναίκα θα ήθελε να πάει στο κρεβάτι με μια άλλη γυναίκα. Ζηλεύετε επειδή σας αφήνει απέξω; Μην ανησυχείτε, οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες θέλουν τον άνδρα τους να τις παρακολουθεί ενώ αυτές βρίσκονται εν δράσει.


“Η ιδέα του να αγγίζεις ένα άλλο απαλό, άτριχο σώμα και να ρουφάς μαλακά τη γλώσσα της, είναι κάτι το ιδιαίτερα ερωτικό,” μας λέει η Γωγώ. Σαν ιδέα ακούγεται ιδιαίτερα δελεαστική, αλλά δε θα είναι δύσκολο για έναν άνδρα να κάθεται στη γωνία και να παρακολουθεί άπρακτος; Προσπαθήσετε να τις πείσετε να σας αφήσουν να συμμετέχετε και εσείς στο τρίο, αλλά αν τελικά δεν τα καταφέρετε τουλάχιστον θα τις πάρετε μάτι.


Νούμερο 4: Δώστε της ένα καλό φιλοδώρημα


Λάβετε υπόψη σας ότι ενώ οι γυναίκες που συνήθως απαντούν στις ερωτήσεις γιΆ αυτές τις έρευνες είναι επιτυχημένες με αρκετά αξιόλογες καριέρες, μερικές από αυτές μας λένε ότι φαντασιώνονται πως είναι strippers, ενώ άλλες προχωρούν ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι φαντασιώνονται πως είναι πόρνες. Προφανώς, οι φαντασιώσεις είναι πέρα από τη λογική, επειδή η ζωή μια γυναίκας που κάνει ένα από τα παραπάνω επαγγέλματα, δεν είναι και τόσο γοητευτική ώστε οι γυναίκες να την επιλέξουν για την καριέρα τους.


“Στη φαντασίωση μου, ενώ χορεύω για τον πελάτη μου, αυτός μου δίνει 100 ευρώ και μου ζητά να του χορέψω το χορό της κοιλιάς…ενώ αυτός είναι γυμνός,” μας είπε με έμφαση η Γιώτα. Όταν ρώτησα τη Ζωή για τη δική της φαντασίωση πως είναι πόρνη, μας είπε, “ο πελάτης θα με έπαιρνε με το ακριβό του αυτοκίνητο και θα με πήγαινε σε ένα απόμερο μέρος. Εκεί θα ανέβαινα από πάνω του στη θέση του οδηγού και αφού θα το κάναμε, θα με πλήρωνε και μετά θα έπαιρνε ο καθένας το δρόμο του”.


Νούμερο 3: Με δύο άνδρες ταυτόχρονα


Οι περισσότεροι άνδρες απολαμβάνουν την ιδέα το να το κάνουν με δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Με τον ίδιο τρόπο και οι γυναίκες φαντασιώνονται το να είναι με δυο άντρες μαζί. Μερικές από αυτές φαντάζονται μια πιο ανάλαφρη ερωτική σκηνή, ενώ λιγότερες ήταν αυτές που φαντασιώνονται το σεξ όπως στις ταινίες πορνό. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες γυναικείες φαντασιώσεις με δύο άντρες, είναι αυτή με τον ένα να διεισδύει μέσα της ενώ ο άλλος της γλύφει την κλειτορίδα. Ακούγεται μάλλον αδύνατο (ειδικά εάν οι άνδρες δεν είναι bi), αλλά εντούτοις πολύ ενδιαφέρον.


Μια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή όπου ό ένας άνδρες διεισδύει μέσα της από πίσω, ενώ αυτή κάνει στοματικό έρωτα σε κάποιον άλλον. Η Νίκη φαντασιώνεται δύο άνδρες να την γλύφουν ταυτόχρονα στο&ίδιο σημείο, ή τον έναν να της κάνει στοματικό σεξ ενώ ο άλλος της γλύφει το στήθος. Εδώ βέβαια μπορούμε να μιλάμε με τις ώρες για το πόσες παραλλαγές και ερωτικά συμπλέγματα μπορούμε να έχουμε.


Πιο τολμηρή από όλες η Άννα, μας αποκάλυψε ότι δεν έχει ταμπού στον έρωτα και θέλει να κάνει πράγματα που άλλες γυναίκες θα τα θεωρούσαν υποτιμητικά. Η φαντασίωση της λοιπόν είναι ότι έχει δυο άνδρες να διεισδύουν μέσα της, ταυτόχρονα από τον κόλπο και από τον πρωκτό, οι οποίοι στη συνέχεια εκσπερματώνουν επάνω της και το πιο τρελό από όλα: θέλει να είναι με τα μάτια δεμένα κατά τη διάρκεια του.


Νούμερο 2: Όταν οι γυναίκες γίνονται άνδρες


Μία από τις δημοφιλέστερες – με διαφορά από τις άλλες – φαντασιώσεις που έχουν οι γυναίκες, είναι να κάνουν το ρόλο του άνδρα για μια νύχτα…στην κυριολεξία όμως, ντυμένες σαν άνδρες και λειτουργώντας όπως αυτοί. Εδώ αναφέρομαι στα περίφημα strap-on ομοιώματα ή αλλιώς “ζωνατα


Η Ρέα είχε πραγματικά την ευκαιρία να εκπληρώσει τη φαντασίωση της και να εκμεταλλευτεί πλήρως την προθυμία του φίλου της. “Ήταν απίστευτο το να έχεις τη δυνατότητα να διεισδύεις σε έναν άνδρα και να αισθάνεσαι τη δική σου κυριαρχία παράλληλα με τη δική του υποταγή”.


“Υπάρχει κάτι που έχει να κάνει με το να έχεις έναν άνδρα σε θέση υποταγής, που είναι απίστευτα διεγερτικό για μια γυναίκα”, παραδέχεται η Νατάσσα. “Το γεγονός ότι είμαστε σε κυριαρχική θέση στην οποία συνήθως βρίσκεται ο άνδρας, είναι μάλλον το πιο ισχυρό αφροδισιακό”.


Νούμερο 1: Είναι απλά μια φαντασίωση


Αν και η φαντασίωση του βιασμού ακούγεται κάπως αδιανόητη, αυτό ακριβώς αναφέρουν οι περισσότερες γυναίκες. Θέλουν να παίξουν το αθώο και αφελές κοριτσάκι που γίνεται αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης από έναν πονηρό και πανούργο άνδρα.


“…σηκώνοντας τα χέρια μου επάνω από το κεφάλι μου με το ένα του χέρι ενώ βάζει το άλλο του χέρι κάτω από τη φούστα μου και μου χαϊδεύει τον κόλπο,” εδώ ακούμε επιφωνήματα έγκρισης από όλες τις γυναίκες που βρίσκονται στο δωμάτιο. Η Χριστίνα προχώρησε ακόμη περισσότερο λέγοντας, “&ξέσκισε τα ρούχα μου, άνοιξε με τη βία τα πόδια μου, μπήκε μέσα μου με δύναμη ενώ ταυτόχρονα μου γέμισε όλο μου το πρόσωπο με κραγιόν φιλώντας με βίαια και δυνατά”.


Λοιπόν φίλοι μου σας υπενθυμίζω και πάλι ότι όλα αυτά είναι απλά και μόνο φαντασιώσεις και δεν πρέπει διαβάζοντας αυτό το άρθρο να το βρείτε σαν δικαιολογία για να κάνετε έρωτα στη σύντροφο σας όπως ίσως κάποτε στη μεσαιωνική εποχή. Ο λόγος που αυτού του είδους οι φαντασιώσεις είναι τόσο δημοφιλείς στις γυναίκες, είναι ότι περισσότερες από αυτές δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθούν.