Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Γαϊδούρι 5 ίππων από την Ξάνθη, σε αγγελία του ίντερνετ ! Πανελλαδική προβολή

Η ιντερνετική αγγελία για την πώληση ενός γαϊδάρου στην Ξάνθη, απασχόλησε τη δημοσιότητα έντονα.

Σε site για αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εμφανίστηκε η αγγελία (εικόνα 2) για ένα γάιδαρο από την Ξάνθη που πωλείται 350 ευρώ (τιμή συζητήσιμη). Ο πωλητής ήταν αναγκασμένος να συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία στο site και έτσι ενημέρωνε τους υποψήφιους αγοραστές ότι ο γάιδαρος είναι μαύρου χρώματος, γεωργικό όχημα, 5 ίππων, χωρίς καύσιμο !
Γαϊδούρι 7 ετών αρσενικό !
"Γαιδούρι 7 ετών αρσενικό πωλείται λόγω αλλαγής επαγγέλματος" ανέφερε η αγγελία. Το γαιδούρι πωλούσε ο κύριος Τάκης από την Ξάνθη, που έβαλε  το κινητό του στην αγγελία.  Το θέμα απασχόλησε και την πρωινή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, όπου εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διομήδειας Στάθης Τουρουνίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο γάιδαρος πωλήθηκε στην περιοχή του Ζυγού !
Η αγγελία έχει αφαιρεθεί από το σχετικό site αλλά πρόλαβε ήδη να κάνει διάσημο το γάιδαρο από την Ξάνθη. Οι εποχές άλλαξαν αλλά το ίντερνετ είναι το σύγχρονο παζάρι, όπου ο ευρηματικός κύριος Τάκης διοχέτευσε την αγγελία για την πώληση του γαϊδάρου.