Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο Χάρης Ρώμας αποκαλεί την Μανωλίδου πιόνι που κυνηγά την δημοσιότητα

Ο Χάρης Ρώμας αποκαλεί την Μανωλίδου πιόνι που κυνηγά την δημοσιότηταΟ Χάρης Ρώμας σήμερα το πρωί μίλησε στη «Πρωινή Μελέτη». Αποκάλυψε πως ήδη δουλεύει πάνω στη συνέχεια της μεγάλης του τηλεοπτικής επιτυχίας, «Κωνσταντίνου και Ελένης». Διευκρίνισε όμως, ότι αντί για την Ελένη Ράντου και όλο το υπόλοιπο καστ, θα πρωταγωνιστήσουν άλλοι ηθοποιοί!

Για τη Μανωλίδου είπε: «Είναι εμφανές ότι η κυρία Μανωλίδου τοποθετείται σε διάφορα πόστα γιατί φαίνεται ότι για κάποιο λόγο μπορεί να προκαλέσει -είτε συμπληρωματικά, είτε ως κύριο πρόσωπο- τηλεθεάσεις. Η έστω συζητήσεις. Οπότε η γυναίκα χρησιμοποιείται και αυτή. Και όλο αυτό το σούσουρο που γίνεται γύρω της, γίνεται επί τούτου. Μπας και ανέβουν αυτές οι ρημάδες οι τηλεθεάσεις».
Συμπληρώνοντας:  «Πιόνι είναι και αυτή σε αυτή την ιστορία. Και βεβαίως κάτι εισπράττει από όλο αυτό που γίνεται γύρω της. Την δημοσιότητα, που πιθανώς την θέλει απεγνωσμένα, και τα χρήματα».
Συνεχίζει: «Δεν την θεωρώ υπερτιμημένη. Αφού είναι μια που την βρίζουν συνέχεια. Αντίθετα, υποτιμημένη θα έλεγα ότι θα είναι. Είναι ένα άτομο που την βάζουν για να γίνει ντόρος».
Ενώ, καταλήγοντας πετάει και την καταληκτική ατάκα: «Άμα αισθανθώ πως κινδυνεύουν οι τηλεθεάσεις μου, μπορεί και εγώ να καταφύγω στην κα Μανωλίδου. Να την βάλω να παίξει κανένα ρόλο μπας και με σώσει».
tsantiri.gr