Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Παρατρίχα την γλίτωσε ο Ρέππας από τους νταλικέρηδεςΒΙΝΤΕΟ: Παρατρίχα την γλίτωσε ο Ρέππας από τους νταλικέρηδες
Μπορεί ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας να απέδωσε την μυστικότητα η οποία υπήρχε γύρω από τον τόπο και τον χρόνο της επίσκεψής του στην Λαμία στο φορτωμένο προγραμμά του, ωστόσο τον γλίτωσε στην κυριολεξία από τους νταλικέρηδες.

Τα ΄ψαλλαν στον πρώην υπουργό μεταφορών Δημήτρη Ρέππα νταλικέρηδες από την Λαμία. Οι αυτοκινητιστές πληροφορήθηκαν ότι ο άνθρωπος που επι θητείας του ξεκίνησε το άνοιγμα του επαγγέλματός τους βρίσκεται στην Λαμία και επιχείρησαν να τον εγκλωβίσουν στο ξενοδοχείο ΦΘΙΑ όπου παραχωρούσε Συνέντευξη Τύπου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.
Η μυστικότητα που τηρήθηκε ωστόσο γύρω από την επίσκεψη του υπουργού βοήθησε ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα ή και επεισόδια. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι πληροφορήθηκαν μια ώρα πριν τον τόπο συνάντησης με τον υπουργό.
Οι αυτοκινητιστές ωστόσο κατάφεραν να κατεβάσουν τον Δημήτρη Ρέππα από το ΙΧ στο οποίο επέβαινε σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο (μπροστά στο γήπεδο 5Χ5) και πριν αναχωρήσει για Αθήνα και να έχουν μια ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του.
Στο σημείο πρόλαβαν να σπεύσουν τρία φορτηγά και μια ομάδα περίπου 10 συνδικαλιστών, ανάμεσά τους και ο αντιπρόεδρος του σωματείου της Φθιώτιδας Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος. Η κινητοποίηση δεν ήταν του μεγέθους που επιθυμούσαν οι νταλικέρηδες, μπορεί να μην πρόλαβαν ούτε τα πανο να ξεδιπλώσουν. Δήλωσαν όμως ικανοποιημένοι που κατάφεραν έστω αυτή την ολιγόλεπτη διαμαρτυρία.
«Αν είχαμε προλάβει να οργανωθούμε μπορεί και να έπεφτε ξύλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους οδηγούς στο lamiastar.gr