Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε απολύει με αυτόν τον ελεεινό τρόπο»

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε απολύει με αυτόν τον ελεεινό τρόπο»Ελεεινή χαρακτηρίζει την απόλυσή της από το Star η Σοφία Βόσσου, η οποία αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο «TV Έθνος» το παρασκήνιο της αποπομπής της από τη μεσημεριανή εκπομπή «Μίλα». Η παρουσιάστρια δηλώνει ότι ξαφνικά της ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας.

«Δεν το περίμενα και ούτε καν είχε συζητηθεί κάτι τέτοιο. Ο λόγος που μας είπαν είναι ότι «δεν πήγαινε» το concept», λέει και προσθέτει για τη δήθεν μείωση του budget: «Αυτό είναι δικαιολογία του αισχίστου είδους, όπως και ο τρόπος με τον οποίο μας ανακοινώθηκε. Είναι αστείο ότι δύο άτομα ανεβάζουν το budget».
Επίσης, αποκαλύπτει ότι η απομάκρυνσή τους ήταν επιλογή της Στεφανίδου: «Και καλά κάνει η κυρία Στεφανίδου να θέλει να αλλάξει το concept, αλλά δεν μπορεί να κρεμάει ανθρώπους που έχουν αφήσει άλλες δουλειές για να είναι εκεί. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε απολύει με αυτόν τον ελεεινό τρόπο. Δουλεύω στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο 30 χρόνια και δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ».
Στην ερώτηση αν αισθάνεται «αποδιοπομπαίος τράγος» για τα χαμηλά νούμερα, η Σοφία Βόσσου απαντά ότι η τηλεθέαση δεν ήταν και τόσο χαμηλή: «Ήταν κι άλλα πράγματα που δεν περπάτησαν. Πολλές φορές και εγώ και η Sunny, μετατραπήκαμε σε άλλο απ’ αυτό που είμαστε. Ξαφνικά η Μπαλτζή από πετυχημένη στιχουργός έγινε ρεπόρτερ και εγώ μαγείρισσα! Σε αυτή την εκπομπή δεν εκμεταλλεύτηκαν τίποτα απ’ αυτό που πραγματικά ήμασταν».