Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Πρόταση Ιταλών στη Ρία Αντωνίου για εκπομπή!

Κέρδισε τον θαυμασμό των Ιταλών τηλεθεατών με το σπαθί της.


Η ανέλπιστη επιτυχία -ακόμη και για την ίδια- στο ιταλικό «Dancing with the stars» έχει κατατάξει τη Ρία Αντωνίου στα πλέον περιζήτητα πρόσωπα για συνεργασία. Ο τελικός στο «Dancing» -απ' ό,τι όλα δείχνουν- είναι μόνο η αρχή για μια εντυπωσιακή, φιλόδοξη καριέρα στην ιταλική τηλεόραση.

Πληροφορίες θέλουν την εντυπωσιακή ξανθιά, που από αουτσάιντερ στο ιταλικό «Dancing with the stars» κατάφερε να είναι το φαβορί κάνοντας τα μηχανάκια τηλεθέασης να χτυπούν κόκκινο, να δέχεται στενό πρέσινγκ από μεγάλο ιταλικό κανάλι προκειμένου να παρουσιάσει βραδινή εκπομπή. Οι συζητήσεις ήδη έχουν προχωρήσει και το μόνο κόλλημα μέχρι στιγμής είναι η γλώσσα αφού τα ιταλικά της Ρίας δεν είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Η αδυναμία της Ρίας φαίνεται και στα live, όταν η κριτική επιτροπή τής κάνει διάφορες επιπλήξεις για τις χορευτικές της επιδόσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρία δεν καταλαβαίνει τι θέλουν να της πουν, ενώ πολλές φορές δεν μπορεί να τους απαντήσει στα ιταλικά και χρησιμοποιεί ελληνικές λέξεις.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον, η Ελληνίδα καλλονή έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα ιταλικών αφού στόχος της είναι να τελειοποιήσει τη γλώσσα, γνωρίζοντας πολύ καλά πως έτσι θα μπορέσει να κάνει πράγματα στην ιταλική τηλεόραση καθώς οι Ιταλοί ιθύνοντες των καναλιών τη θέλουν πώς και πώς.


Κατά τα άλλα, η Ρία Αντωνίου βρίσκεται στην τελική ευθεία, δεδομένου ότι το ερχόμενο Σάββατο θα διαγωνιστεί στον τελικό. Πολλοί, δε, είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως θα είναι η νικήτρια αφού ακόμη και οι κριτές, που στην αρχή ήταν μαζί της πολύ αυστηροί, τώρα στάζουν μέλι!