Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Ομπράντοβιτς: «Δεν αξίζει να σχολιάσω τον Αγγέλου»

Ανάξιες σχολιασμού ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Αγγέλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
«Η άποψή του για εμένα δεν σημαίνει τίποτα. Κανένα σχόλιο επ' αυτού», τόνισε ο «Ζοτς» μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΑΓΟΡ (105-78).

«
Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίξεις έπειτα από έναν τελικό. Ιδιαίτερα όταν ο τελικός είναι απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο ούτε να προετοιμαστείς. Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα με εντελώς διαφορετικό στυλ από κάθε άλλη ομάδα. Και κάναμε το παιχνίδι τους. Θέλω να τους συγχαρώ γιατί έπαιξαν πολύ καλά. Οι άλλες ομάδες έρχονται να παίξουν επιθέσεις στα 24''. Ο ΑΓΟΡ ήρθε για να παίξει μπάσκετ. Είναι προφανές πως στο πρώτο ημίχρονο τιμωρούσαν κάθε λάθος μας, έπαιρναν ελεύθερα σουτ και τα έβαζαν. Κι όταν δεν τα έβαζαν, προσπαθούσαν να πάρουν το επιθετικό ριμπάουντ. Δεν είναι θέμα ότι δεν προσπαθήσαμε εμείς. Είμαι ικανοποιημένος, προσπαθήσαμε για 40 λεπτά. Ήταν ένα απ' τα καλύτερα παιχνίδια της Α1, συγχαρητήρια στον ΑΓΟΡ για την εμφάνισή του. Είναι καλό για την Α1 να έχουμε μία ομάδα όπως ο ΑΓΟΡ. Καλή επιτυχία στο μέλλον», δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Αγγέλου και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο τελευταίος στον NovaΣΠΟΡ 94,6:

«
Θα ήθελα να σχολιάσω έναν άνθρωπο που κατά την άποψή μου αξίζει να το κάνω. Το συγκεκριμένο άτομο δεν αξίζει σχολιασμό. Η άποψή του για εμένα δεν σημαίνει τίποτα. Κανένα σχόλιο επ' αυτού».