Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ στις Σέρρες: Χρησιμοποιούσε μποξεράκι συγκατοίκου του για μαξιλαροθήκη

Σοκαριστική είναι η είδηση που ακολουθεί και την αποκαλύπτει σήμερα σε αποκλειστικότητα το ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΝ. 
Πιο συγκεκριμένα νεαρός φοιτητής του ΤΕΙ Σερρών  συγκατοικούσε σε φοιτητικό σπίτι μαζί με άλλους δύο οι οποίοι σπουδάζαν στο ίδιο ΤΕΙ.

Όντας απασχολημένοι με τα μαθήματα τους οι 2 συγκάτοικοι δεν γνώριζαν τι ακριβώς έβαζε το πονηρό μυαλό του άλλου τις στιγμές που αυτοί λείπανε.
Η αποκάλυψη δεν άργησε να έρθει όταν κάποιο πρωί μπήκαν στο σπίτι σε μια στιγμή που αυτός δεν τους περίμενε, και το θέαμα αποκαρδιωτικό!
Ο νεαρός κοιμότανε με το μποξεράκι, το οποίο μάλιστα παρίστανε στον παιδικό ήρωα Goofy και το είχε περάσει με τέτοιο τρόπο έτσι  ώστε να το χρησιμοποιεί σαν μαξιλαροθήκη.
Στον καβγά που ακολούθησε ο νεαρός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, καθώς είπε ότι το μποξεράκι είχε βρεθεί εκεί κατά λαθος... ωστόσο οι δύο φοιτητές επέλεξαν άμεσα να τον απομoνώσουν και να τον αφήσουν να βγάζει αλλού τις διεστραμένες ορέξεις του!
 Ο ομοφυλόφιλος φοιτητής, είχε καταφέρει να τους κρατήσει μυστική την ταυτότητα και τις προθέσεις του επί 3 ολόκληρα χρόνια!
Δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνουν στα αυτιά μας τέτοιου είδους ιστορίες και είναι απορίας άξιος πως τέτοιου είδους διεστραμμένοι συνεχίζουν να κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσα μας και μάλιστα σε μικρές κλειστές και συνήθως υγιείς κοινωνίες!