Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Έρχεται το Ελληνικό πορνό - reality;

Στα γάλαζια νερά του Αιγαίου φαίνεται ότι θα γυριστεί ένα πορνό ρεάλιτι αποκλειστικά για το ίντερνετ το οποίο ήδη εξάπτει τη φαντασία των Ελλήνων χρηστών.
Η παραγωγή θα ξεκινήσει στις.... αρχές Ιουλίου 2012 και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου γυρίζοντας διάφορες θάλασσες της Ελληνικής επικράτειας. Στο παιχνίδι για ενηλίκους θα συμμετέχουν 10 άντρες και 10 γυναίκες από 18 έως 40 ετών που θα πληρωθούν 5.000 ευρώ ο κάθε ένας κάθε εβδομάδα συμμετοχής.
Οι τελικοί νικητές του παιχνιδιού θα κερδίσουν 100.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών του εξωτερικού. Στις υποχρεώσεις των παικτών είναι να συνάπτουν σεξουαλικές σχέσεις με όλους τους άλλους παίκτες ενώ κάθε εβδομάδα το κοινό θα ψηφίζει έναν άντρα και μια γυναίκα που θα πρέπει να αποχωρούν από το κρουαζιερόπλοιο.
Τις επόμενες ημέρες η εταιρεία παραγωγής θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις μέσω του site της ενώ το ρεάλιτι θα προβληθεί αποκλειστικά online μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών. Μπορεί οι επενδύσεις στον τουρισμό να μην έχουν τα πιο ευεργετικά αποτελέσματα όμως φαίνεται ότι κάποιος εκτίμησε τις ελληνικές θάλασσες κι αν οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του ίντερνετ ισχύουν, δεν αποκλείεται οι Ελληνικές θάλασσες να πρωταγωνιστήσουν στο πιο προχωρημένο ρεάλιτι που έχει γυριστεί ποτέ!
Πηγή: seleo