Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ: Τούρκοι πράκτορες φοράνε σε Έλληνες τη σημαία της Ανεξάρτητης Θράκηςvvv

ΣΟΚ: Τούρκοι πράκτορες φοράνε σε Έλληνες τη σημαία της Ανεξάρτητης Θράκης
Πολύ σοβαρή η καταγγελία που ακολουθεί.Σύμφωνα με τον συντάκτη της, αυτή τη στιγμή στη Θράκη, οι Τούρκοι πράκτορες υποχρεώνουν τους Έλληνες μουσουλμάνους να φοράνε μπλούζες με τη σημαία της «Ανεξάρτητης Μουσουλμανικής Θράκης».
Η ελληνική Πολιτεία, ή ό,τι έχει απομείνει από αυτήν, οφείλει πάραυτα να επέμβει για να προστατέψει τους μουσουλμάνους συμπατριώτες μας από τους ανθρώπους της Άγκυρας και να τιμωρήσει παραδειγματικά όσους πρωταγωνιστούν σε αυτές τις πράξεις εθνικής προδοσίας, εθνικισμού – εθνικού διχασμού και μισαλλοδοξίας. Διαβάστε την καταγγελία:
Τους τελευταίους μήνες οι μουφτήδες της Κομοτηνής καλούν πολιτιστικά φεστιβάλ από την Κωνσταντινούπολη και μετέχουν Πομάκοι και Αθίγγανοι δήθεν για την επιμόρφωση τους στον ισλαμισμό.Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι μετά τη λήξη της εκδήλωσης ειδικοί μπράβοι βάζουν τους νέους μειονοτικούς να φορέσουν μλουζάκια με τη σημαία της υπό κατασκευή Ανεξάρτητης Θράκης.
Αρκετά παιδιά δυσφορούν, αλλά τα φοράνε κάτω από την πίεση των γονιών τους που δεν θέλουν να έχουν μπλεξίματα με τον τουρκικό υπόκοσμο.
Η ελληνική πολιτεία πρέπει να επέμβει άμεσα και με δικάστικη απόφαση να διαλύσει όσους Τοπικούς συλλόγους προωθούν άμεσα την προοπτική της τουρκοισλαμικής Θράκης. Διαφορετικά, εμείς θα κλαίμε στο μέλλον γιατί θα έχουμε θρηνήσει μια νέα χαμένη πατρίδα.
Νεκτάριος Κατσιλιώτης
Ιστορικός-Εκδότης - nectos.gr
Στη φωτογραφία βλέπετε νεαρό Έλληνα μουσουλμάνο να φορά τη σημαία της Ανεξάρτητης Θράκης σε μπλούζα.