Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Τελειώνει το σίριαλ με τους Άραβες!

Τελειώνει το σίριαλ Την πρόθεση να μην διατηρήσει το σίριαλ με τους υποψήφιους Άραβες επενδυτές για άλλες ημέρες εξέφραζε χθες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στο περιβάλλον του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι αποφασισμένος να κλείσει οριστικά το θέμα μέχρι την Τρίτη.

Σύμφωνα με όσα έλεγε ο κ.Βαρδινογιάννης στο περιβάλλον του, το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα υπάρξει μια απάντηση σε όλα τα σημαντικά ερωτήματα που έχουν προκληθεί στην υπόθεση, ειδικά μετά από την παρουσίαση εγγράφου το οποίο αναφέρει ότι υπάρχουν κατατεθειμένα σε τραπεζικό λογαριασμό τα 15 εκατομμύρια που απαιτούνται για να αρχίσει η διαδικασία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου.


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εδώ και ημέρες προσπαθεί να διαπιστώσει εάν μπορούν να τρέξουν τον Παναθηναϊκό για χρόνια και με ασφάλεια. Όπως διέρρεε, μέχρι την Τρίτη θα υπάρξει απάντηση σε όλα τα σημαντικά ερωτήματα που υπάρχουν στην υπόθεση.


Αν τα τραπεζικά έγγραφα είναι έγκυρα και διαπιστώσει πως οι Άραβες έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό, τότε θα οδηγηθούμε σε αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Αν όχι, αυτή η ιστορία θα τελειώσει αρνητικά.


Η πλευρά του Τσάκα


Από την πλευρά του Βλάση Τσάκα αναφέρεται ότι σήμερα να υπάρξει ραντεβού των υποψήφιων επενδυτών με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την άλλη πλευρά.


Πηγή:
sport-fm.gr