Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

«Ανοίξτε τις πόρτες»

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος με επιστολή του στον Δημήτρη Γόντικα ζητά η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής να είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους ώστε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια.
Η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίουείναι προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό σε μια συνεδρίαση όπου κρίνεται το μέλλον της ομάδας. Τα περιθώρια έχουν στενέψει, η αγχόνη τηςΟΥΕΦΑ πλησιάζει και στο τριφύλλι είναι υποχρεωμένοι να βάλουν ένα τέλος στη διοικητική αβεβαιότητα.
Στο πλαίσιο αυτή της συνέλευσης ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζητάει με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα, η Γ.Σ. να είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση στον κόσμο της ομάδας που κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα και για να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια.
Τι προβλέπει ο νόμος...
Σύμφωνα με το νόμο οι εταιρίες που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο, είναι υποχρεωμένες να πραγματοποιούν «ανοιχτές» Γενικές συνελεύσεις. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια εταιρία εισηγμένη στο χρηματιστήριο αλλά από τη στιγμή που το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και η κατάσταση πολύ δύσκολη για τους πράσινους είναι λογικό οτιδήποτε συμβεί την Παρασκευή να έχει ο κόσμος την δυνατότητα να ενημερωθεί από τους δημοσιογράφους.
Πηγή : gazzetta