Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Wikileaks: Δύο χρόνια ζωής δίνουν οι γιατροί στον Ερντογάν

Wikileaks: Δύο χρόνια ζωής δίνουν οι γιατροί στον ΕρντογάνΔύο χρόνια ζωής δίνουν στον Ερντογάν οι πληροφοριοδότες της Stratfor στην Τουρκία που επικαλούνται τις μαρτυρίες των γιατρών του Τούρκου Πρωθυπουργού.


Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», ο Ερντογάν πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και οι γιατροί του είναι απαισιόδοξοι ως προς την εξέλιξη της ασθένειας.
Ως πληροφοριοδότης της Stratfor εμφανίζεται ένας σύμβουλος του Ερντογάν, ο οποίος επικαλείται τις μαρτυρίες των γιατρών του πρωθυπουργού που τον χειρούργησαν στις 26 Νοεμβρίου του 2011.
Οι γιατροί αφαίρεσαν 20 εκατοστά του παχέος εντέρου, αλλά διαπίστωσαν βλάβες που εκτείνονται σε τουλάχιστον ενάμιση μέτρο του εντέρου του Ερντογάν.
Σύμφωνα με τον Τούρκο πληροφοριοδότη, οι γιατροί δίνουν «δύο χρόνια ακόμα ζωή στον Ερντογάν», καθώς φέρονται να γνωρίζουν τα αποτελέσματα του γενικότερου ελέγχου και της βιοψίας που έγιναν στον πρόεδρο της Τουρκικής κυβέρνησης.
Η αβεβαιότητα της υγείας του Ερντογάν δημιουργεί μεγάλη ανησυχία στις ΗΠΑ, αφού ο Τούρκος πρωθυπουργός είναι παράγων σταθερότητας στην χώρα, ενώ δεν φαίνεται να είναι σε θέση οι πιθανοί διαδοχοί του στο κόμμα, Γκιουλ και Νταβούτογλου, να εγγυηθούν το ίδιο.

Πηγή : Newsbomb